IFAT-messut Münchenissä 13.-17.5. Tule tapaamaan Vimelcoa päämiehineen!

image-5982

Euroopan suurin kierrätys- ja jätealan messutapahtuma IFAT tulee jälleen, Münchenin messukeskukseen, 13.–17.5.2024. Vimelco on paikalla koko viikon, löydät meidät todennäköisimmin Komptechin osastolta B6.405, mutta näytteilleasettajissa ovat myös lähes kaikki muut kierrätysalan päämiehemme:

Täydennämme päämiestemme esittelemien koneiden listaa sitä mukaa, kuin tietoa tulee.

Komptech edustaa siis osastolla B6.405/504 sekä viereisen ulkokentän työnäyöksissä, jossa esitteillä ainakin suurtehopuumruskain Lacero. Muista esitteillä olevista koneista tiedotamme myöhemmin.

Binder+Co on osastolla B5.215, painopiste on tällä kertaa metallien ja rakennusjätteen kierrätyksessä. Esitteillä on Clarity LIBS (Laser Induced Breakdown Spectroscopy), joka tunnistaa ja erottelee eri metalleja sekä Clarity KI eri tehtäviin metalli- ja rakennusjätteen lajittelussa.

Bunting Magnetics on osastolla B6.241/340. Esillä on HISC-rosterierotin heikosti magneettisen ruostumattoman teräksen erotteluun sekä pyörrevirtaerotin, jolla pienikokoistakin ei-magneettista metallia voidaan erotella.

Lisäksi paikalla ovat ainakin ADuro-murskaimia valmistava Andritz Recycling (B6.151/250) sekä Mistral+ Connect -optisista erottimista tunnettu Pellenc ST (B5.127/226).

Sovi kanssamme tapaamisesta, Yhteystiedot

LR 12.2.2024

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.