• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Multistar-tähtiseulat

  Komptechin valmistamat MULTISTAR-tähtiseulat tarjoavat käyttäjälleen Euroopan suurimman kapasiteetin sekä korkealuokkaisimman lopputuotteen kompostin, mullan, puumurskeen ja esikäsiteltyjen jätteiden seulonnassa, energia- ja kustannustehokkaasti! Mobiiliseuloissa on hienotason lisäksi yleensä karkea seulataso, jolla saa kilpailuetua vain kaksi jaetta erotteleviin seuloihin.

  Multistar-tähtiseulan etuja

  • Ne pystyvät seulomaan esim. märkää kompostia 10mm palokokoon kohtalaisella kapasiteetilla ilman tukkeutumista, kiitos patentoitujen CleanstarTM-puhdistussakaroiden.
  • Seulontakarkeutta voidaan portaattomasti säätä kesken ajon tähtiakselien nopeutta säätämällä!
  • Kumiset tähdet joustavat ja kestävät tuhansia tunteja, jos puhdistussakarat vaihdetaan, kun ne ovat kuluneet.
  • Kaksitasoisilla seuloilla poistat metsähakkeesta niin ylipituudet kuin hienon maa-aineksen, välikokona syntyy korkealaatuinen polttojae.
  • MULTISTAR-seuloissa tähtitaso on toteutettu niin, ettei ylipitkiä tikkuja voi pudota tason läpi alitteeseen.
  • Lisävarustelulla myös kevyen muoviroskan ja magneettisten metallien erottelu on mahdollista, yksi kone voi siis erotella neljäkin jaetta.

  MULTISTAR L3 ja S3

  Multistar L3:n hieno seulataso on miltei yhtä pitkä kuin koko seula ja mahdollistaa suuren, jopa 250m³/h kapasiteetin. Seulan 3,2-metrinen karkea seulataso on riittävä kompostille, mutta puumurskeen seulonnassa ylipituuksien poistoa varten voidaan tarvita lisää pinta-alaa. Niinpä L3:n karkeataso voidaan varustaa lähes metrin mittaisella, taittuvalla jatko-osalla. Vuoden 2014 uudistuksessa lippulaivamalli L3:n seulatasojen huollettavuutta parannettiin entisestään.

  Multistar S3 tarjoaa kaikki kaksitasoisen Multistar-seulan edut pienempiin urakoihin. Vaihtolava-alustaisena, toiselta kyljeltä pressuverhottuna, se painaa vain 10 tonnia, vaikka seulalaitteisto itsessään on erittäin jämäkkää tekoa.

  Multistar ONE ja isot mallit

  Multistar ONE -ylipituuksienpalauttaja tuo puun kustannustehokkaaseen murskaukseen aivan uuden filosofian palauttamalla suljetulla piirillä ylipituudet takaisin murskaimeen, seulakone on esitelty täällä.

  Suurin kaksitasoinen tähtiseula, Multistar XL3 on suuresta koostaan huolimatta puoliperäalustaisena nopeasti siirreltävä seulajätti. Toinen jättiläinen, Multistar XXL2, sopii yksitasoisena tehokkaankin puumurskaimen perään joko hienoaineksen tai ylipituuksien poistoon – kapasiteetti on jopa 500m³/h.

  Kiinteät Multistar-tähtiseulat

  Yksitasoinen Multistar 2-SE tai kaksitasoinen Multistar 3-SE -tähtiseula on oikea ratkaisu esimerkiksi laadunvarmistusseulana siellä, missä halutaan poistaa joko hieno- tai karkea-aines niin, ettei ylipitkää tikkua pääse seulan läpi. Tasomainen tähtiseula vie vähän tilaa eikä tuota juurikaan dynaamista kuormaa, joten se on myös asentamisen kannalta fiksu ratkaisu.

  Multistar XXL2 puumurskeen seulonnassa

  Komptech Multistar 2-SE -tähtiseulataso

  Multistar 2-SE -tähtiseula, lisävarusteltu kevyttä roskaa poistavalla lietsolla

  Multistar S3 -tähtiseula ja kompostin seulontaa

  Multistar L3, menestyksekkäin Multistar-malli, joka uusiutui 2014