image-5299

Komptech Multistar -tähtiseulat

image-4738

Komptechin valmistamilla MULTISTAR -tähtiseuloilla seulot energia- ja kustannustehokkaasti kompostia, multaa, puumursketta ja esikäsiteltyjä jätteitä saaden korkealaatuista lopputuotetta tarkalla katkaisukoolla.

Tähtiseuloissa saa seulottua jopa kolmeen jakeeseen, sillä niissä on hienotason lisäksi yleensä karkea seulataso, toisin kuin yleensä kaksi jaetta seulovissa rumpuseuloissa.

Multistar-tähtiseulan etuja

 • Tähtiseulalla voi seuloa esim. märkää kompostia 10mm palakokoon kohtalaisella kapasiteetilla ilman tukkeutumista, patentoitujen CleanstarTM-puhdistussakaroiden ansiosta.
 • Seulontakarkeutta voidaan portaattomasti säätä kesken ajon tähtiakselien nopeutta säätämällä.
 • Kumiset tähdet joustavat ja kestävät tuhansia tunteja, jos puhdistussakarat vaihdetaan, kun ne ovat kuluneet.
 • Kaksitasoisilla seuloilla poistat metsähakkeesta niin ylipituudet kuin hienon maa-aineksen, välikokona syntyy korkealaatuinen polttojae.
 • MULTISTAR-seuloissa tähtitaso on toteutettu niin, ettei ylipitkiä tikkuja voi pudota tason läpi alitteeseen.
 • Lisävarustelulla myös kevyen muoviroskan ja magneettisten metallien erottelu on mahdollista, yksi kone voi siis erotella neljäkin jaetta.
 • Mobiili Multistar-seula on aina sähkökäyttöinen, yleensä diesel-aggregaatilla varustettu, joten se on ekologinen ja energiatehokas.

Kiinteät Multistar-tähtiseulat

Yksitasoinen Multistar 2-SE tai kaksitasoinen Multistar 3-SE -tähtiseula on oikea ratkaisu esimerkiksi laadunvarmistusseulana siellä, missä halutaan poistaa joko hieno- tai karkea-aines niin, ettei ylipitkää tikkua pääse seulan läpi. Tasomainen tähtiseula vie vähän tilaa eikä tuota juurikaan dynaamista kuormaa, joten se on myös asentamisen kannalta fiksu ratkaisu.

Katso videot: Multistar L3 ja Multistar One & Terminator 5000S 

 • MULTISTAR S3 tähtiseula

  image-4969

  Multistar S3 tarjoaa kaikki kaksitasoisen Multistar-seulan edut pienempiin urakoihin.

  Vaihtolava-alustaisen paino vain 10 tonnia, vaikka seulalaitteisto itsessään on erittäin jämäkkää tekoa. Toinen kylki on pressuverhottu.

  Kuvassa S3 -tähtiseula ja kompostin seulontaa.

 • MULTISTAR L3 tähtiseula

  image-4970

  Multistar L3:n hieno seulataso on miltei yhtä pitkä kuin koko seula ja mahdollistaa suuren, jopa 250m³/h kapasiteetin.

  Seulan 3,2-metrinen karkea seulataso on sopiva kompostille. Puumurskeen seulonnassa ylipituuksien poistoa varten voidaan tarvita lisää pinta-alaa, siksi L3:n karkeataso voidaan varustaa lähes metrin mittaisella, taittuvalla jatko-osalla.

  Multistar L3 on menestyksekkäin Multistar-malli. Se uusiutui 2014, tällöin L3:n seulatasojen huollettavuutta parannettiin entisestään.

 • MULTISTAR XL3 ja XXL2

  image-4971

  Suurin kaksitasoinen tähtiseula, Multistar XL3 on suuresta koostaan huolimatta puoliperäalustaisena nopeasti siirreltävä seulajätti.

  Toinen jättiläinen, Multistar XXL2 sopii yksitasoisena tehokkaankin puumurskaimen perään joko hienoaineksen tai ylipituuksien poistoon. Kapasiteetti on jopa 500m³/h

  Kuvassa Multistar XXL2 puumurskeen seulonnassa

 • Multistar One ylipituuspalauttaja

  image-5445

  Multistar ONE -ylipituuksien palauttaja tuo suljetulla piirillä ylipituudet takaisin murskaimeen. Tämä lisää puun murskauksen kustannustehokkuutta, kun valmis palakoko saadaan hidaskäyntisellä puumurskaimella.

  Seulakone on esitelty täällä.

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Lauri Rahikainen 050 456 8143

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Reijo Autio 045 7885 0469

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

energiapuumultamuovi

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.