Kuljettimet

Valikoimassamme on kuljettimia moniin eri käyttötarkoituksiin. Saat meiltä esimerkiksi tela-alustaisia kasakuljettimia, radiaalikuljettimia ja teleskooppikuljettimia. Siirrettävistä tela-alustaisista kuljettimista löydät ratkaisut esimerkiksi murskaus- ja seulontatyömaille.

Tutustu valikoimaamme tuotesivuilta.

 

Valikoimassamme on kuljettimia moniin eri käyttötarkoituksiin, sekä dieselkäytöllä, hybridinä ja täyssähköisenä. Kuljettimia saatavilla myös 360 astetta pyörivällä tela-alustalla.

Saat meiltä esimerkiksi tela- tai pyörä-alustaisia kasakuljettimia, radiaalikuljettimia ja teleskooppikuljettimia. Siirrettävistä tela-alustaisista kuljettimista löydät ratkaisut esimerkiksi murskaus- ja seulontatyömaille.

Myös lastaus- ja purkukuljettimien valikoimassa on paljon valinnan varaa. Lastauskuljettimet sopivat muun muassa murskaus- ja seulontalaitoksiin sekä rautatievaunujen ja laivojen lastaukseen. Purkukuljettimia käytetään esimerkiksi satamissa ja teollisuudessa. Kuljettimia saatavilla myös 360 astetta pyörivällä tela-alustalla.

Valikoimassamme ovat Powerscreenin ja Telestackin mobiilit lastaus- ja purkukuljettimet. Tarjoamme myös linkkikuljettimia, jotka siirtävät materiaaleja pidempiä matkoja tehokkaasti ja luontoystävällisesti. Linkkikuljettimistamme löydät eripituisia ratkaisuja erilaisiin kohteisiin.

Tuomme maahan Coveya Easikit -moduulikuljettimia, jotka toimitetaan lavoille pakattuina. Näin toimitusaika on nopea ja kuljetuskustannukset edulliset. Moduulikuljettimet räätälöidään asiakaskohtaisesti. Valikoimissamme on myös valovirtakäyttöiset Lissmacin pienkuljettimet, jotka ovat helposti siirrettäviä, sopivat myös ahtaisiin tiloihin ja lisäävät esimerkiksi rakennustyömaan tehokkuutta.

Tutustu kuljettimiin tuotesivuillamme.

image-5367

Katso myös varastossa olevat kuljettimet.

image-5290