image-5510

Total -voiteluaineet

image-5511

TotalEnergies on yksi maailman johtavista energia-alan yhtiöistä, joka tuottaa ja markkinoi polttoaineita, maakaasua, sähköä sekä voiteluaineita. TotalEnergies on sitoutunut parempaan energiaan, joka on edullisempaa, luotettavampaa, puhtaampaa ja mahdollisimman monen saatavilla.

TotalEnergies toimittaa voiteluaineet kaikkiin käyttötarkoituksiin

Tiedämme kuinka tärkeää kaikkien ajoneuvojen ja koneiden toiminta on yritykselle – kuorma-autoista busseihin ja erilaisiin työkoneisiin. Ajoneuvojen ja työkoneiden käyttötapa vaikuttaa moottoriöljyn valintaan: kaukokuljetuksessa käytettävälle rekalle sopii pidempi huoltoväli ja kaupunkibussien tai paikallisilla työmailla käytettävien ajoneuvojen/koneiden on kestettävä lukuisia kuormittavia käynnistyksiä ja pysäytyksiä. Käytettävällä moottoriöljyllä on siis suuri merkitys ajoneuvojen toiminnassa.

TotalEnergies -tuotevalikoima on kehitetty vastaamaan laitevalmistajien vaatimuksiin ja soveltumaan erilaisiin ajotapoihin. Modernit moottoriöljymme ovat laadukkaita ja kulutuksenkestäviä voiteluaineita, jotka suojelevat sekä moottoria että ympäristöä. Laajan moottoriöljy- ja voiteluaineosaamisemme ansiosta voimme optimoida yrityksesi voiteluaineiden käytön ja suositella ajoneuvoihin sopivia moottori-, hydrauliikka- sekä vaihteistoöljyjä.

Katso tuotteet

image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.