Henkilöstö

Laadukkailla tuotteillamme ja pitkäaikaisella kokemuksellamme tarjoamme asiakkaillemme vaativiakin kokonaisratkaisuja.

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö
image-5247
Tarvitset sitten murskaan kartioita, seulaan verkkoja, kuljettimeen rullia tai jotain muuta alkuperäistä vara- ja kulutusosaa, huoltomiestä tai teknistä apua soita tai mailaa Tuomakselle. Tuomas toimittaa tarvitsemasi osat suoraan sinne minne haluat, nopeasti ja luotettavasti yli vuosikymmenen kokemuksella!
Tuomas Kaartinen
Varaosat, huolto ja tekninen tuki
image-5654
Vimelco on hyvinkääläinen perheyritys jota Virtasen Päivi luotsaa eteenpäin jo toisessa polvessa. Hän hoitaa Vimelcon hallinnolliset tehtävät sekä koneiden laskutuksen ja rahoituksen.
Päivi Virtanen
Toimitusjohtaja

KONE- ja VARAOSAMYYNTI
ma–pe 8–16

KÄYNTIOSOITE
Kerkkolankatu 30
05800 Hyvinkää

 

PUHELIN
+358 50 456 8157

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@vimelco.fi.

LASKUTUSOSOITE
Verkkolaskuosoite:                  003716029641
Operaattorin tunnus: BAWCFI22
Operaattori: Basware

Mikäli ette pysty lähettämään laskujanne verkkolaskuina, paperilaskut tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen:  vimelco@vimelco.fi

POSTIOSOITE
Vimelco Oy
Kerkkolankatu 28
05800 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Halutessasi lisätietoa mistä tahansa materiaalin käsittelyyn liittyvästä asiasta, täytä oheinen kaavake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajo-ohjeet

putlocker

embedding google maps in html