Henkilöstö

Laadukkailla tuotteillamme ja pitkäaikaisella kokemuksellamme tarjoamme asiakkaillemme vaativiakin kokonaisratkaisuja.

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailman- laajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5012
Sisko palasi Vimelcoon pienen tauon jälkeen ja on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös Projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hän opiskelee parhaillaan työn ohessa Myynti- ja Projektijohtamisen YAMK-tutkintoa.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö
image-5247
Tarvitset sitten murskaan kartioita, seulaan verkkoja, kuljettimeen rullia tai jotain muuta alkuperäistä vara- ja kulutusosaa, huoltomiestä tai teknistä apua soita tai mailaa Tuomakselle. Tuomas toimittaa tarvitsemasi osat suoraan sinne minne haluat, nopeasti ja luotettavasti yli vuosikymmenen kokemuksella!
Tuomas Kaartinen
Varaosat, huolto ja tekninen tuki
image-5654
Vimelco on hyvinkääläinen perheyritys jota Virtasen Päivi luotsaa eteenpäin jo toisessa polvessa. Hän hoitaa Vimelcon hallinnolliset tehtävät sekä koneiden laskutuksen ja rahoituksen.
Päivi Virtanen
Toimitusjohtaja

KONE- ja VARAOSAMYYNTI
ma–pe 8–16

KÄYNTIOSOITE
Kerkkolankatu 30
05800 Hyvinkää

 

PUHELIN
+358 50 456 8157

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@vimelco.fi.

LASKUTUSOSOITE
Verkkolaskuosoite:                  003716029641
Operaattorin tunnus: BAWCFI22
Operaattori: Basware

Mikäli ette pysty lähettämään laskujanne verkkolaskuina, paperilaskut tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen:  vimelco@vimelco.fi

POSTIOSOITE
Vimelco Oy
Kerkkolankatu 28
05800 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Halutessasi lisätietoa mistä tahansa materiaalin käsittelyyn liittyvästä asiasta, täytä oheinen kaavake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajo-ohjeet

putlocker

embedding google maps in html