image-5126

VIMELCO TUO RATKAISUN MATERIAALIN KÄSITTELYYN

Vimelco toimittaa laiteratkaisuja materiaalin käsittelyyn kiviainesalalle, jätteen käsittelyyn ja kierrätykseen sekä energiapuualalle. Lisäksi myymme voiteluaineita ajoneuvoihin, työkoneisiin sekä teollisuudelle.

Palvelulupauksemme

Etsimme ratkaisun asiakkaan tarpeeseen

Kuuntelemme asiakasta ja etsimme parasta ratkaisua asiakkaalle kustannustehokkuutta ajatellen. Emme epäröi tarttua innovatiivisiinkaan kysymyksiin. Vankka kokemuksemme takaa nopean ja sovitun toimituksen.

Asiantunteva tuki ja käyttökoulutus

Henkilöstömme monivuotinen kokemus varmistaa sen, että  toimittamiemme laitteiden ja tuotteiden käyttökoulutus ja tuki on maanläheistä ja mahdollisimman nopeasti saatavilla.

Varaosat ja huoltopalvelut

Tarjoamme edustamiimme laitteisiin kattavan varaosa- ja huoltopalvelun. Vahva tuotetuntemuksemme, laaja varastomme Suomessa sekä päivittäinen puhelintukemme takaa mahdollisimman nopean toimituksen.

Vimelco

Koneet ja linjastot

Tuotevalikoimassamme on laitteita materiaalin murskaukseen, seulontaan ja muuhun erotteluun sekä kuljettimia. Lisäksi toimitamme pesulaitteita ja pesulaitoksia soran, erilaisten hiekkojen, kuonan ja kierrätysmateriaalien pesuun.

Meillä on pitkäaikainen kokemus sekä yksittäisten laitteiden että laitteistojen myynnistä ja soveltuvuudesta eri materiaaleille. Eri tuotemerkkien laitteet täydentävät toisiaan sekä mahdollistavat ratkaisujen toimittamisen erilaisiin tilanteisiin. Myymämme tuotemerkit ovat korkealaatuisia. Vimelcon oma suunnittelema ja valmistama tuote on Vimelco-maavälppä, jota on myyty yli 200 kpl.
Olemme toimittaneet ratkaisuja mm.

  • Kivi- ja maa-aineisten jalostukseen (sorat, hiekoitushiekka, multa)
  • Pilaantuneiden maiden (PIMA) sekä betoni- ja purkujätteiden kierrätykseen
  • Jätteiden mekaaniseen ja mekaanis-biologiseen käsittelyyn
  • Puun käsittelyyn energiakäyttöä
  • Erilaisten materiaalien kuten muovien, kuitujen ja metallien erotteluun
  • Soran, erilaisten hiekkojen, kuonan ja kierrätysmateriaalien pesuun

 

image-5791

Voiteluaineet

Uusin edustuksemme on Total-voiteluaineet. TotalEnergiesin tuotevalikoima sisältää voiteluaineet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Vimelcossa keskitymme ajoneuvojen, työkoneiden sekä teollisuuden voiteluaineisiin ja -rasvoihin. Meiltä saat nopeasti kaikkiin koneisiisi eri valmistajien suosituksen mukaiset öljyt moottorille, vaihteistolle sekä hydrauliikalle. TotalEnergies -tuotevalikoima on kehitetty vastaamaan eri laitevalmistajien vaatimuksiin ja soveltumaan erilaisiin ajotapoihin.

Modernit moottoriöljymme ovat laadukkaita ja kulutuksenkestäviä voiteluaineita, jotka suojelevat sekä moottoria että ympäristöä. Laajan moottoriöljy- ja voiteluaineosaamisemme ansiosta voimme optimoida yrityksesi voiteluaineiden käytön ja suositella ajoneuvoihin sopivia moottori-, hydrauliikka- sekä vaihteistoöljyjä.

Vuokraus

Joitakin varastossamme olevia seuloja, erottimia, murskaimia ja kuljettimia vuokrataan asiakkaan tarpeisiin. Vuokraus sisältää käyttökoulutuksen vuokrakohteessa sekä teknisen tuen ja varaosa- ja huoltopalvelun vuokra-aikana. Täten pyrimme varmistamaan asiakkaalle koneen helpon käytön.

Varaosa- ja huoltopalvelut

Tarjoamme kattavat varaosat ja huoltopalvelun edustamillemme tuotemerkeille. Laadukkaat alkuperäiset varaosat ja kulutusosat varmistavat parhaiten koneesi tehokkaan suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden. Samalla vältytään aiheettomilta huolloilta.

Henkilöstömme pitkäaikainen kokemus ja koneiden käytännönläheinen tuntemus takaavat laadukkaan teknisen tuen ja huollon. Koneiden mittavatkin korjaukset ja materiaalin työstöt onnistuvat joustavasti.

Varaosamyynti osoitteessa Kerkkolankatu 30, Hyvinkää, palvelee teitä maanantaista perjantaihin klo 8–16.

 

Tiimi

Laadukkailla tuotteillamme ja pitkäaikaisella kokemuksellamme tarjoamme asiakkaille vaativiakin kokonaisratkaisuja.

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö
image-5247
Tarvitset sitten murskaan kartioita, seulaan verkkoja, kuljettimeen rullia tai jotain muuta alkuperäistä vara- ja kulutusosaa, huoltomiestä tai teknistä apua soita tai mailaa Tuomakselle. Tuomas toimittaa tarvitsemasi osat suoraan sinne minne haluat, nopeasti ja luotettavasti yli vuosikymmenen kokemuksella!
Tuomas Kaartinen
Varaosat, huolto ja tekninen tuki
image-5654
Vimelco on hyvinkääläinen perheyritys jota Virtasen Päivi luotsaa eteenpäin jo toisessa polvessa. Hän hoitaa Vimelcon hallinnolliset tehtävät sekä koneiden laskutuksen ja rahoituksen.
Päivi Virtanen
Toimitusjohtaja
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö

Tutustu tuotteisiimme

Tuotevalikoimamme sisältää murskia, seuloja ja muita erottimia sekä kuljettimia erilaisten materiaalien käsittelyyn. Meiltä saat myös pesulaitteita ja -laitoksia kiviaineisten, kuonan ja kierrätysmateriaalien pesuun. Pitkäaikainen kokemuksemme laitteiden soveltuvuudesta ja myynnistä yksittäisinä laitteina, laitekokonaisuuksina ja laitoksina tarjoaa asiakkaillemme vaativiakin kokonaisratkaisuja.

image-382