Seulat

Seulamme edustavat kaikkia tavanomaisia kuivaseulontatekniikoita. Laajasta valikoimastamme saat täryseulat, rumpuseulat, tähtiseulat ym. kivi- ja maa-aineksille, mullalle, jätteille, puumurskeelle sekä monille muille materiaaleille. Löydät meiltä sopivat ratkaisut sekä karkeiden että hienojen materiaalien lajitteluun.

Tutustu valikoimaamme tuotesivuilta.

 

Maahantuomiamme seulojen valmistajia ovat esimerkiksi Powerscreen, Komptech, Binder+Co ja Terex MDS. Laajasta valikoimastamme saat esimerkiksi täryseulat kivi- ja maa-aineksille monenlaisiin tarpeisiin. Löydät meiltä sopivat ratkaisut sekä karkeiden että hienojen materiaalien lajitteluun.

Tarjoamme nykyaikaisinta tekniikkaa edustavat kiinteät ja mobiilit rumpuseulat mullalle, maa-aineksille ja jätteille. Löydät meiltä sopivat rumpuseulat sekä pienelle että suurelle kapasiteetille. Valikoimaamme kuuluvat myös tähtiseulat esimerkiksi kompostin ja puumurskeen seulontaan sekä kaksoisiskuseulat eli flip-flow-seulat vaikeasti seulottaville materiaaleille.

Vimelcon itse suunnittelema ja valmistama WBG-välppä (Vimelco-välppä) sopii karkean materiaalin tukkeutumattomaan välppäykseen. WBG-välppä on luotettava, sillä sen taustalla on pitkä tuotekehitys. Vahvarakenteinen välppä soveltuu esimerkiksi maa-ainesten ja louhosten ylikokoisen materiaalin erottamiseen ennen murskausta.

Tutustu seuloihin tuotesivuillamme.

image-444

Katso myös varastossa olevat seulat.

image-4733