Murskaimet

Murskainten valikoimaamme kuuluvat kivimurskaimet, jätemurskaimet ja puumurskaimet monipuolisiin tarpeisiin. Maahantuomme eri merkkejä käyttötarpeen mukaan, joista kukin edustaa alansa huippua omalla toimialallaan.

Tutustu valikoimaamme tuotesivuilta.

Murskainten valikoimaamme kuuluvat kivimurskaimet, jätemurskaimet ja puumurskaimet monipuolisiin tarpeisiin. Maahantuomme useita eri merkkejä, jotka edustavat alansa huippua.

Murskain kivelle

Toimitamme murskaimet kaikkiin kivenmurskauksen vaiheisiin. Saat meiltä esimerkiksi leukamurskaimet, kartiomurskaimet, iskupalkkimurskaimet ja keskipakomurskaimet. Maahantuomiamme kivimurskainten merkkejä ovat Powerscreen, SBM, CityEquip ja Ore Sizer.  SBM valmistaa mobiilien sähkökäyttöisten iskupalkki – ja leukamurskainten lisäksi täysin räätälöityjä murskauslaitoksia erilaisiin sovelluksiin.

Murskain kierrätykseen

Kierrätysalan murskainten valikoimassamme on ratkaisut sekä sekalaisille että eritellyille jätejakeille. Tuomme maahan jätemurskaimia muun muassa merkeiltä Komptech, Ulster Shredders, Andritz ADuro, Powerscreen sekä SBM. Puumurskaimistamme löytyvät ratkaisut kaikelle puulle. Komptechin puumurskaimet on kehitetty erityisesti kannoille, metsän tähteille ja kierrätyspuulle. Betonin ja asfaltin murskaukseen valikoimastamme löytyy sähkökäyttöiset SBM iskupalkkimurskaimet.

Tutustu murskaimiin tuotesivuillamme.

image-4785

Katso myös varastossa olevat murskaimet.

image-4796