• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Komptech

  Lisätiedot:

  Lauri Rahikainen
  050 456 8143

  Sisko Salonen
  040 756 0490

  Itävaltalainen Komptech on johtavia valmistajia koneille ja laitteistoille jätteiden mekaaniseen ja mekaanis-biologiseen käsittelyyn sekä puun käsittelyyn energiakäyttöä varten. Laitteet tunnetaan ympäri maailman korkeasta laadustaan, käyttäjäystävällisyydestään ja luotettavuudestaan vaativissakin käyttöolosuhteissa. Koneita valmistetaan niin kiinteinä kuin täysin mobiileina malleina.

  Komptech on alansa uranuurtaja. Murskaus- ja seulontalaitteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat mm. ballistinen erotin, aumankääntäjät ja tuuliseulat. Niinpä Komptech hallitsee hyvin monivaiheiset käsittelyprosessit ja on merkittävä suunnittelija myös kokonaisten laitostoimitusten alalla.

  Komptechin koneita ja laitteistoja käytetään sekalaisten jätteiden kierrätyslaitoksissa, komposti- ja mädätyslaitoksissa, energiapuumurskeen valmistuksessa, reffin eli kierrätyspolttoaineen valmistuksessa sekä monenlaisissa erikoisemmissa kierrätysprosesseissa.

  Tuotekehityksen keskiössä ovat edulliset käyttö- ja huoltokustannukset suhteessa tuotantotehoon. Tästä kertoo osaltaan useiden konemallien kyljessä esiintyvä Green Efficiency -logo.

  Murskaimet

  Seulat

  Erottimet

  Aumankääntö- ja sekoituslaitteet, käsittelylaitokset