image-5175

SBM on itävaltalainen MFL Groupiin kuuluva laitevalmistaja, joka valmistaa sähkökäyttöisiä tela-alustaisia mobiilimurskia sekä ns. semimobiileja malleja, joissa alustana on teräspalkeista tehty kelkka, jota voi hinata työmaaolosuhteissa. Lisäksi voidaan toimittaa pelkkiä murskainelementtejä joko sähkömoottorin kanssa tai ilman. Kaikkien mallien kuljetinrungot ovat galvanoituja ja kuljettimien moottoreina rumpumoottorit, jotka lämmittävät myös kuljetinhihnoja talviaikana. Mobiilikoneissa on yleensä oma dieselgeneraattori, joka tuottaa sähköä. Vakiona käytetään Cummins-moottoreita mutta haluttaessa voidaan laitteet toimittaa millä tahansa saatavissa olevalla moottorilla.

SBM on sikäli poikkeuksellinen valmistaja, että tehtaassa on oma linja, jossa peruskorjataan myös vanhoja laitteita. Tehtaalla on jopa oma valimo, eikä valuja tuoda kauko-Idästä kuten yleensä nykyaikana. Tämä lisää toimitusvarmuutta ja laadunvalvontakin toimii koko ajan.

Iskupalkkimurskaimet olivat ensimmäinen murskaintyyppi, jota SBM alkoi aikanaan valmistaa. Nykyään mallistosta löytyy Remax-iskupalkkimurskaimet, joiden sarjatuotantomallien tyypit ovat 300, 400, 500 ja 600.  Painot ovat välillä 30–75 t ja maksimi kapasiteetit välillä 300–600 t/h. Nämä voidaan varustaa myös seulalla ja kiertolaiskuljettimella, jolloin saadaan tehtyä tarkkoja lajikkeita.

Leukamurskainmallistoa kutsutaan nimellä Jawmax ja sarjatuotannossa ovat mallit 300, 400 ja 500 ja näiden painot 30 -62 t.

Lisäksi valikoimista löytyy SMR-iskupalkkimurskaimia hienomurskaukseen ja keskipakomurskaimia sekä seuloja erilaisille alustoille rakennettuina. SBM valmistaa myös täysin räätälöityjä murskauslaitoksia erilaisiin sovelluksiin ja pääsääntöisesti nämä ovat kooltaan suuria laitteita.

Katso tuotteet

SBM video

 

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.