image-5066

Powerscreen on maailman johtava mobiiliseulojen ja –murskainten valmistaja. Sen laitteita käytetään kiviaineksien jalostukseen ja lisäksi monipuolisissa sovelluksissa teollisuuden eri aloilla, esimerkiksi kaivoksilla, tehtaissa sekä erilaisissa kierrätyssovelluksissa. Powerscreen valmistaa myös tela-alustaisia kuljettimia.

Powerscreen on toimittanut seulontalaitteita jo vuodesta 1966 ja ammattitaitoisten asiakkaidensa avulla kehittänyt innovatiivisia ja laadukkaita seulontaratkaisuja. Lisäksi kattava jakeluverkosto sekä toimiva jälkimarkkinointi ovat mahdollistaneet kehittymisen markkinajohtajaksi. Vimelco on toiminut Powerscreen maahantuojana Suomessa yli 30 vuotta.

Murskainten valmistajaksi Powerscreen päätyi yritysostojen kautta kun se hankki omistukseensa kaksi kokenutta murskainten valmistajaa, Brown Lenoxin ja Pegsonin, joilla molemmilla murskainten valmistus alkoi 1880. Vuonna 2009 murskainten valmistus siirtyi Powerscreen tuotemerkille.

Powerscreenin laitteet tuovat ratkaisun kaikkeen seulontaan, murskaukseen ja kierrätykseen. Powerscreenin koneet on saatavilla dieselkäytöllä ja yhä useampi laite myös hybridinä.

Katso tuotteet

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.