• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • PowerScreen seulat ja murskaimet

  Lisätiedot:

  Mika Lampinen
  050 456 8142

  Powerscreen on maailman johtava mobiiliseulojen ja –murskainten valmistaja. Sen laitteita käytetään maailmanlaajuisesti kiviaineksien jalostukseen ja lisäksi monipuolisissa sovelluksissa teollisuuden eri aloilla, esimerkiksi kaivoksilla, tehtaissa sekä erilaisissa kierrätyssovelluksissa. Powerscreen valmistaa myös tela-alustaisia kuljettimia.

  Powerscreen on toimittanut seulontalaitteita jo vuodesta 1966 ja ammattitaitoisten asiakkaidensa avulla kehittänyt innovatiivisia ja laadukkaita seulontaratkaisuja. Lisäksi kattava jakeluverkosto sekä toimiva jälkimarkkinointi ovat mahdollistaneet kehittymisen markkinajohtajaksi. Vimelco on toiminut Powerscreen maahantuojana Suomessa yli 30 vuotta.

  Murskainten valmistajaksi Powerscreen päätyi yritysostojen kautta kun se hankki omistukseensa kaksi kokenutta murskainten valmistajaa, Brown Lenoxin ja Pegsonin, joilla molemmilla murskainten valmistus alkoi 1880. Vuonna 2009 murskainten valmistus siirtyi Powerscreen tuotemerkille.

  Powerscreenin laitteet tuovat ratkaisun kaikkeen seulontaan, murskaukseen ja kierrätykseen. Tutustu alla olevista linkeistä tuotevalikoimaan.

  Seulat

  Murskaimet

  Kuljettimet