image-429

Optiset erottimet – Pellenc ST Mistral+

image-4850

Pellencin lippulaiva on erityisesti jätteiden lajitteluun suunniteltu optinen erotin Mistral+ Connect, jonka tavallisin käyttökohde on eri muovilaatujen ja kuitujakeen (pahvi, paperi, puu) erottelu. Laitetta sanotaan myös NIR-erottimeksi, koska yleisimmin tunnistus perustuu lähi-infrapunaspektrometriaan, tarvittaessa myös näkyvän valon spektriin, metallien induktiiviseen tunnistukseen ja muodon tunnistukseen.

Pellencin optimoidun valaisu- ja skannausteknologian avulla antureille heijastuva spektri on hyvin selkeä ja spektriä lukevan tietokoneen ohjelmointi perustuu erittäin perusteelliseen testaukseen eri jätemateriaaleilla. Niinpä Mistralin kyky tunnistaa jakeet on paras mahdollinen.
Suutinpalkin jokainen suutin toimii itsenäisellä magneettiventtiiilillä, joten halutun jakeen erottava ilmasuihkun osuma on erittäin tarkka.

Mistral+ on tarkoitettu karkeiden jätejakeiden erotteluun. Mikäli erottelutarpeesi koskee alle 30mm partikkelikoon jakeita, kuten lasia tai muovirouheita, oikea laite on Binder+Co:n CLARITY.

 • image-4849

  Optinen erotin Mistral 2800 Ternary, jossa on ilmasuutinpalkit molempiin suuntiin,
  jolloin voidaan yhdella koneella erotella muusta materiaalista kaksi eri jaetta.

  Kuvassa on vanhan designin malli

 • image-5937

  Mistral+ Connect, Pellenc ST:n NIR-erottimen nykyinen malli, jossa huollettavuus on kehitetty ainutlaatuisen nopeaksi: Huoltosillalta valot voi puhdistaa prosessin käydessä, jakokammioon on ovi ja sen pohjalle avautuu huoltotaso, joten myös sisältä laite on vaivaton puhdistaa.

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Lauri Rahikainen 050 456 8143

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

muovirakennusjätesekajäte

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.