image-5119

Pellenc ST on Euroopan kärkivalmistajia optisten ja NIR-erotinten osalta. Optiset erottimet perustuvat kappaleiden heijastamaan näkyvään ja/tai infrapunavaloon, induktiivisuuteen tai erityistapauksessa röntgenaaltojen läpäisyyn. Materiaali kulkee leveää hihnaa loppupäässä olevan kirkkaan valokiilan alta, heijastuneista aaltopituuksista tunnistettu ja eroteltavaksi määritetty materiaali ammutaan erilleen kuljettimen päädyssä olevan ilmasuutinpalkin venttiilien avulla.
Pellenc ST:n päätuote on erityisesti muovien ja kuitujen lajitteluun suunniteltu Mistral+ Connect.

Ranskalaisen Pellenc-yhtiön historia on maataloudessa mutta jo vuodesta 2001 Pellenc Selective Technologies on tehnyt kierrätykseen tarkoitettuja erottimia, asennettuja koneita on yli 2000.  Ranskan Pertuis’ssa sijaitsevalla päätehtaalla on luuppiajon mahdollistava testauslinjasto. Näin Pellenc ST:n optisten erotinten skannereiden lukemaa dataa tulkitsevat tietokonealgoritmit ovat hioutuneet erittäin tarkoiksi. Samalla skannatun valon spektrometriä on kehitetty erityisen tarkaksi tunnistuksen kannalta tärkeimmille aaltopituuksille, tuloksena koko ajan tarkentunut erottelukyky.

Katso tuotteet

image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.