image-5123

CityEquip edustaa saksalaista murskaus- ja erottelutekniikkaa toteutettuna yksinkertaisesti sekä suoraviivaisesti. Koneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa.

Murskaus

CitySkid-sarjan murskaimet kivelle ja kiviainespohjaisille rakennusjätteille mahtuvat töihin ahtaillekin kaupunkityömaille. Valittavana on tarpeen mukaan leukamurskaimia sekä tela- että siirtolava-alustalla.

Tuuliseulonta

Tiukentuvat laatu- ja ympäristövaatimukset vaativat puhdasta tapaa erotella kevyet ja painavat materiaalit. CityEquipin lava-alustainen tai kiinteä AirMaster Neo – ja tela-alustainen AirCrawler-tuuliseula vastaavat näihin haasteisiin.

CitySort – siirreltävä pyörrevirtaerotin

CityEquipilla on ratkaisu ei-rautametallien erotteluun ei-metallisesta materiaalista silloin, kun se halutaan tehdä nopeasti siirrettävällä koneella.

HydroMaster 1000 -uppokellutuserotin

CityEquipin valikoimaan kuuluu myös siirreltävä, uppokellutukseen perustuva HydroMaster-vesierotin, joka soveltuu ominaispainoerotteluun 5–75mm jakeilla.

Katso tuotteet

image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.