image-5117

Itävaltalainen Binder+Co valmistaa kiinteitä koneita mineraali- ja kierrätysalalle. Sen kansainvälisen menestyksen taustalla ovat seulonnan, anturiperusteisen lajittelun, kuivauksen ja märkäprosessien kiinteät koneet.

Erityisen vaikeasti seulottavia materiaaleja varten Binder on kehittänyt tehokkaan kuivaseulontatekniikan ja kaksoisiskuseula Bivitecin. Sitä kutsutaan myös nimellä flip-flop-seula. Binderin laajaan prosessitekniikan laitevalikoimaan kuuluu koneita murskauksesta säkittämiseen. Tehdas on optisen erottelun pioneeri lasinerottelussa ja nykyään anturiperusteisia Clarity-erottimia käytetään monenlaisiin lajittelusovelluksiin.

Vimelcon päämääränä on toteuttaa Binder+Co:n päätavoite myös Suomessa: hyvä asiakastyytyväisyys jokaisen pienimmänkin toimitetun koneen osalta.

Seulojen lisäksi Binder+Co valmistaa esimerkiksi lasimurskaimia (valssimurskain), kauhapyöriä ja vedenerotusseuloja.

Katso tuotteet

image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.