image-5111

ORE SIZER® suunnittelee ja valmistaa keskipakomurskaimia, tavoitteenaan valmistaa asiakkaalle oikeanlaista lopputuotetta alhaisin tuotantokustannuksin. ORE SIZER® on keskipakomurskauksen edelläkävijä: se tarjoaa alhaisimmat käyttökustannukset, ja ainoa päivittäinen huolto eli keskiakselin rasvaus on helppo sekä nopea tehdä. Kaikki muutkin huoltotoiminnot on tehtävissä yhden asentajan voimin.

OM – sarjan keskipakomurskaimissa samalla murskaimella saa tehtyä monen kokoista lopputuotetta. Lopputuotteen kokoa saa säädettyä helposti vain säätämällä syöttöä ja seulakokoja.

Englantilainen ORE SIZER® perustettiin vuonna 1987 ja yrityksen perustajat kuuntelivat jo tuolloin tarkkaan asiakkaiden toiveita ja kehittivät tuotesarjan keskipakomurskaimia, jotka vastaavat täydellisesti asiakkaiden vaatimuksiin.

 

Katso tuotteet

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailman- laajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5012
Sisko palasi Vimelcoon pienen tauon jälkeen ja on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös Projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hän opiskelee parhaillaan työn ohessa Myynti- ja Projektijohtamisen YAMK-tutkintoa.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.