image-5111

ORE SIZER® suunnittelee ja valmistaa keskipakomurskaimia, tavoitteenaan valmistaa asiakkaalle oikeanlaista lopputuotetta alhaisin tuotantokustannuksin. ORE SIZER® on keskipakomurskauksen edelläkävijä: se tarjoaa alhaisimmat käyttökustannukset, ja ainoa päivittäinen huolto eli keskiakselin rasvaus on helppo sekä nopea tehdä. Kaikki muutkin huoltotoiminnot on tehtävissä yhden asentajan voimin.

OM – sarjan keskipakomurskaimissa samalla murskaimella saa tehtyä monen kokoista lopputuotetta. Lopputuotteen kokoa saa säädettyä helposti vain säätämällä syöttöä ja seulakokoja.

Englantilainen ORE SIZER® perustettiin vuonna 1987 ja yrityksen perustajat kuuntelivat jo tuolloin tarkkaan asiakkaiden toiveita ja kehittivät tuotesarjan keskipakomurskaimia, jotka vastaavat täydellisesti asiakkaiden vaatimuksiin.

 

Katso tuotteet

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.