image-187

Vimelco

image-4733

Vimelco Oy valmistaa omalla tuotemerkillään Suomessa tukkeutumatonta helposti liikuteltavaa Vimelco WBG -maavälppää.  Ensimmäiset maavälpät on valmistettu jo noin kolmekymmentä vuotta sitten teollisuuden tarpeisiin jäätyneen materiaalin seulontaan.

Nykyinen välppämalli on pitkän tuotekehityksen tulos ja nykyään Vimelcon WBG -välppä on jokaisen maarakennusliikkeen kalustoon sopiva yleiskone, jolla voidaan lajitella kaikkia maa-aineksia alle 50mm verkkovälpästä  jopa 500mm syötekokoon saakka, erikoistilauksesta jopa 1000mm syötemateriaalia varten.

Katso tuotteet

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailman- laajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5012
Sisko palasi Vimelcoon pienen tauon jälkeen ja on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös Projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hän opiskelee parhaillaan työn ohessa Myynti- ja Projektijohtamisen YAMK-tutkintoa.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö
image-5247
Tarvitset sitten murskaan kartioita, seulaan verkkoja, kuljettimeen rullia tai jotain muuta alkuperäistä vara- ja kulutusosaa, huoltomiestä tai teknistä apua soita tai mailaa Tuomakselle. Tuomas toimittaa tarvitsemasi osat suoraan sinne minne haluat, nopeasti ja luotettavasti yli vuosikymmenen kokemuksella!
Tuomas Kaartinen
Varaosat, huolto ja tekninen tuki

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.