• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • CRAMBO-puumurskain

  CRAMBO on kaksiakselinen puumurskain aivan kaikelle puulle, joka tehokkaasti ja varmasti murskaa rakennusjätepuun, runkopuun, viherjätteen ym. sekä myös muita materiaaleja tasalaatuiseen kokoon. Kokonaisten kantojen murskauksessa se on omassa luokassaan!

  Tehokas mutta ketterä puumurskain

  Isosta murskainyksiköstä huolimatta kone on kompaktin kokoinen ja sopii hyvin maastoon vietäväksi. Seulakorien vaihto tapahtuu puoliautomaattisesti ilman työkaluja, murskaintelan hampaat kestävät kulutusta mutta ne on myös hyvin nopea vaihtaa. Kuljetustilaan siirryttäessä syöttimen laidat taittuvat hydraulisesti sisään ja kuljetin taittuu niiden päälle, joten lähtö seuraavan urakan ääreen käy sutjakasti. Myös maalaisjärkevästi suunniteltu graafinen ohjausnäyttö osaltaan helpottaa käyttöä.

  Lisävarusteita on monia, kuten tela-alusta, magneettierotin ja monitoiminen radiokauko-ohjaus.

  Crambo Direct puumurskaimet

  Epäpuhtauksien sieto on CRAMBO puumurskaimen isoimpia valtteja, tämä pätee niin perinteiseen hydraulisen voimansiirron CRAMBOon, kuin vuonna 2013 lanseerattuun mekaanisen voimansiirron malliin CRAMBO Direct. Siinä hydraulisen koneen peruutusominaisuus on pystytty säilyttämään juuri Cramboa varten kehitetyn vaihdelaatikon avulla: Murskautumattoman kappaleen kohdalla myös Direct-malli peruuttaa, vaihtaa hitaammalle pyörimisnopeudelle ja jatkaa eteenpäin.

  Crambo e-mobile

  Vähäpäästöisin ratkaisu, kohteissa missä riittävä sähkövirta on tarjolla, on Crambo e-mobile. Siinä dieselmoottori on korvattu sähkömoottorilla ja polttoainetankki sähköohjauskaapilla.
  Malli 3400 (160 kW) tai 5000 (200 kW) on saatavilla joko vaihtolava- tai perävaunumallina.

  Komptech CRAMBO Direct – Murskaintelat ovat pitkät, lähes kolmimetriset. Tämä tekee työskentelystä tehokasta ja murskaustapahtumaa on helppo seurata, joten käyttäjästä tulee nopeasti taitava työssään.

  Komptech CRAMBO murskain tela-alustalla

  CRAMBO tela-alustalla kannonmurskauksessa

  Crambo e-mobile -sähkökäyttöinen siirreltävä puumurskain

  Sähkökäyttöinen mobiilipuumurskain Crambo e-mobile