image-5299

Komptech Crambo -puumurskain

image-4716

 

CRAMBO on kaksiakselinen hidaskäyntinen puumurskain aivan kaikelle puulle. Se murskaa tehokkaasti ja varmasti kannot, rakennusjätepuun, runkopuun, viherjätteen ym. sekä myös muita materiaaleja tasalaatuiseen kokoon. Kokonaisten kantojen murskauksessa se on omassa luokassaan!

Tehokas mutta ketterä puumurskain

Isosta murskainyksiköstä huolimatta kone on kompaktin kokoinen ja sopii hyvin maastoon vietäväksi. Seulakorien vaihtoon ei tarvita työkaluja. Murskaintelan hampaat kestävät kulutusta mutta ne on myös hyvin nopea vaihtaa.

Kuljetustilaan siirryttäessä syöttimen laidat taittuvat hydraulisesti sisään ja kuljetin taittuu niiden päälle, joten lähtö seuraavan urakan ääreen käy sutjakasti. Selkeä, graafinen ohjauspaneeli helpottaa käyttöä.

Lisävarusteita on monia, kuten tela-alusta, magneettierotin ja monitoiminen radiokauko-ohjaus.

Crambo Direct, suoravetoinen puumurskain

Epäpuhtauksien sieto on CRAMBO puumurskaimen isoimpia valtteja, tämä pätee niin perinteiseen hydraulisen voimansiirron CRAMBOon kuin mekaanisen voimansiirron malliin CRAMBO Direct. Siinä hydraulisen koneen peruutusominaisuus on pystytty säilyttämään juuri Cramboa varten kehitetyn vaihdelaatikon avulla: Murskautumattoman kappaleen kohdalla myös Direct-malli peruuttaa, vaihtaa hitaammalle pyörimisnopeudelle ja jatkaa eteenpäin.

Crambo e-mobile

Vähäpäästöisin ratkaisu on täyssähköinen Crambo e-mobile jonka käyttöön tarvitaan ulkoinen virtalähde.

Mallit 3400 (160 kW) tai 5000 (200 kW) on saatavilla joko vaihtolava- tai perävaunumallina.

Crambon esittelyvideo   Crambo direct -esittelyvideo 

Tutustu myös muihin Komptechin puumurskaimiin : Vaakasyöttömurskain Komptech Lacero  ja Axtor -hakkuri-murskain.

 • Komptech Crambo Direct

  image-4946

  Murskaintelat ovat pitkät, lähes kolmimetriset. Tämä tekee työskentelystä tehokasta ja murskaustapahtumaa on helppo seurata, joten käyttäjästä tulee nopeasti taitava työssään.

  Murskautumattoman kappaleen kohdalla suoravetoinen Direct-malli peruuttaa, vaihtaa hitaammalle pyörimisnopeudelle ja jatkaa eteenpäin.

 • image-4947

  Crambo tela-alustalla kannonmurskauksessa.

  Kantojen murskauksessa Crambon tehot ovat omaa luokkaansa, mutta se soveltuu erittäin hyvin kaikenlaisen puun ja vihermassan murskaukseen.

 • Crambo e-mobile puumurskain

  Crambo e-mobile - sähkökäyttöinen mobiili puumurskain

  Sähkökäyttöisen mobiilipuumurskaimen Crambo e-Mobilen mallit 3400 (160 kW) tai 5000 (200 kW) ovat saatavilla joko vaihtolava- tai perävaunumallina.

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Lauri Rahikainen 050 456 8143

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Reijo Autio 045 7885 0469

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

energiapuubiojäte

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.