Vimelcosta kiinteät-, radiaali- ja tela-alustaiset kuljettimet erilaisiin käyttökohteisiin. Suuremmalla kasakoolla saavutetaan huomattava polttoaineensäästö (jopa 80 %), materiaalin öljyyntyminen ja tiivistyminen vähäisempää, vähemmän pölyä ja melua, parannetaan työalueen turvallisuutta liikenteen vähentyessä ja eliminoidaan materiaalin edestakainen kuljetus. Kaikkia kuljettimia saa joko sähkö- tai hydrauli-käyttöisinä.

Ratkaisuiksi sinunkin kuljetinongelmiisi pystymme tarjoamaan seuraavat vaihtoehdot:

Easikit kiinteiden ja radiaalikuljettimien modulaari rakenne mahdollistaa monipuolisen valikoiman eri pituisia ja levyisiä kuljettimia. Sopii etenkin materiaalienkierrätyskäyttöön. Saatavissa sähkö- tai hydrauli-käyttöisenä, radiaalikuljettimet myöskin omalla voimakoneella.

Telestack radiaali- ja tela-alustaisia kuljettimia saa eri pituisina ja levyisinä. Tela-alustaisia kuljettimia on saatavissa sähkö- tai dieselkäyttöisinä. Monipuolinen valikoima täyttää vaativimmankin käyttötarkoituksen.

Powerscreen tela-alustaiset kuljettimet sopivat moneen erilaiseen käyttökohteeseen, sopii etenkin kiviainekselle vahvan rakenteensa vuoksi. Yleisin toimitus omalla diesel-käyttöisellä voimakoneella.

Libelt pienoiskuljettimet sopivat mainiosti pienempään tarpeeseen, esim. rakennus- ja purkutyömaille. Kuljettimet helposti siirrettävissä kohteeseen.

Kysy lisätietoja kuljettimista ja niihin saatavista optioista Vimelcon myyntitiimiltä tai katso nettisivuiltamme.