image-5043

Coveya Kuljettimet

image-5122

Coveyan  eri kuljetinmallit ovat räätälöitävissä moduulirakenteensa ansiosta pituudeltaan, leveydeltään ja varustelultaan helposti asiakkaan tarpeisiin lähes mittatilaustyönä. Kuljetinmoduulit on myös helppo varastoida, joten toimitusajat ovat lyhyemmät ja kuljetuskustannukset pienempiä.

Coveyan kuljettimia käytetään mm. prosessi- ja kappaletavarateollisuudessa, elintarviketeollisuudessa, maataloudessa, rakennustyömailla, maanrakennuksessa, kaivoksissa, biokaasulaitoksissa, jätteenkäsittelylaitoksissa, kierrätysterminaaleissa, purkutyömailla, jätevedenpuhdistamoilla, sahateollisuudessa, puutarhoissa, varastoissa, terminaaleissa sekä kompostointilaitoksissa.

Englantilainen Coveya suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laajan valikoiman erilaisia kuljetinratkaisuja ympäri maailmaa. Coveyan tiimillä on yli 30 vuoden kokemus markkinoiden johtavien kuljetinjärjestelmien suunnittelusta, valmistuksesta, toimituksista, ylläpidosta ja huollosta laajalle valikoimalle toimialoja ja sovelluksia.

Vimelco Oy on maahantuonut Coveyan valmistamia vankkarakenteisia ja helposti koottavia Easikit™ -moduulikuljettimia Suomeen noin kymmenen vuotta. Tänä aikana Coveyan tuoteperhe on laajentunut myös syöttimiin ja purkukuljettimiin sekä ruuvikuljettimiin.

Katso tuotteet

Katso Coveya esittelyvideo

image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö
image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö
image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5247
Tarvitset sitten murskaan kartioita, seulaan verkkoja, kuljettimeen rullia tai jotain muuta alkuperäistä vara- ja kulutusosaa, huoltomiestä tai teknistä apua soita tai mailaa Tuomakselle. Tuomas toimittaa tarvitsemasi osat suoraan sinne minne haluat, nopeasti ja luotettavasti yli vuosikymmenen kokemuksella!
Tuomas Kaartinen
Varaosat, huolto ja tekninen tuki

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.