image-5078

MDS on erikoistunut huippuluokan Heavy Duty -mobiilien ja kiinteiden rumpuseulojen suunnitteluun ja valmistukseen. Heavy Duty-rumpuseulat valmistetaan Irlannissa. MDS on kuulunut Terexin brändiin vuodesta 2021. Heavy Duty -rumpuseuloja on valmistettu jo 25 vuotta, ja ohjenuorana on ollut valmistaa ”Rumpu joka on rakennettu kestämään ankarimmat olosuhteet ja rankimmat materiaalit”.

MDS rumpuseuloja voi käyttää hyvinkin erilaisissa sovelluksissa. Niitä voidaan käyttää yksittäin tai asentaa linjastoihin, joihin kuuluu murskaimia, syöttimiä, muita seuloja ja erottimia. MDS:n seuloilla voidaan seuloa suurempia kiviaineskokoja kuin millään muulla rumpuseulalla, jopa 1,25 metrin syötekokoon saakka.

Video MDS käyttökohteita

Katso tuotteet

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.