image-423

Ulster Shredders Ltd

image-5115

Ulster Shredders Ltd on erikoistunut kaksitelaisiin, hidaskäyntisiin leikkaaviin murskaimiin. Ulsterin murskiin on saatavilla useita murskainkokoja sekä paljon erilaisia teräkiekko- ja syötinmalleja. Terät ovat karkaistua terästä ja ne ovat teroitettavissa sekä vaihdettavissa. Hidaskäyntisyys tarkoittaa pyörimisnopeutta 25–30 kierrosta minuutissa. Telat pyörivät hieman eri nopeuksilla, mikä on tärkeä ominaisuus leikkaavuuden kannalta. Ulsterin murskaimia on saatavissa sähkökäytön lisäksi myös hydraulikäytöllä.

Ulsterin murskain soveltuu esimerkiksi muovin, kartongin, paperin, vanerin, elektroniikkaromun, kankaan ja renkaiden murskaukseen sekä biojätteen esimurskaukseen. Ulsterin murkaimet ovat lähes huoltovapaita, säännölliseen huoltoon kuuluu rasvanippojen voitelu, alennusvaihteen öljyjen vaihto ja teräpakkojen kiristys.  Oikein valittu Ulster-murskain on sopivin valinta erittäin monenlaiseen tarpeeseen.

Pohjoisirlantilainen Ulster Shredders Ltd valmistaa murskaimia yli 50 vuoden kokemuksella ja Vimelco edustaa niitä Suomessa yli 25 vuoden kokemuksella. Vimelcolla ja Ulsterilla on valtavasti tietoa, kokemusta ja sovelluksia erilaisten materiaalien murskaamisprosesseista.

Koska materiaalit, murskaustarpeet, kapasiteetti, syöttötapa ja lopputuotteen jatkotapa vaihtelevat paljonkin, Ulsterilla on oma testauslaitos Pohjois-Irlannissa. Siellä on laaja valikoima eri tavoin varusteltuja eri kokoluokkien murskaimia asiakkaiden materiaalien testimurskauksia varten. Testien perusteella voidaan räätälöidä täsmälleen kunkin asiakkaan tarpeisiin sopiva murskain kuljettimineen ja syöttölaitteineen.

Katso tuotteet

Ulster Shredders Youtube

image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.