• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Telestack

  Lisätiedot:

  Mika Lampinen
  050 456 8142

  Sisko Salonen
  040 756 0490

  Lauri Rahikainen
  050 456 8143

  Pohjoisirlantilainen Telestack Limited on perustettu Toukokuussa 1999. Telestack on erikoistunut mobiilien bulkkimateriaalin siirtoon tarkoitettujen kuljettimien suunnitteluun, valmistukseen, asennuksiin ja käyttöönottoihin.

  Telestackin kuljettimia voit löytää kaivoksilta, varastoilta, satamista, voimalaitoksilta, rautateiltä ja monista muista bulkkimateriaalin käsittelyä tarvitsevista ympäristöistä.

  Telestack on toimittanut yli 1000 kuljetinratkaisua kuuteen eri maanosaan ympäri maailmaa. Globaali diilerien verkosto varmistaa nopean ja tehokkaan palvelun tarpeisiisi. Kuljettimia on toimitettu Afrikan lämpötiloista Siperian pakkasiin. Tämä on todisteena äärimmäisestä laadusta, jonka vain Telestack voi tarjota.

  Tuotteita löytyy 15 -metrisistä mobiilikuljettimista aina 60 -metrisiin radiaali-teleskooppi kuljettimiin. Molemmissa ääripäissä pääasia on sama: kustannussäästöt, jotka syntyvät ylimääräisen kuormaimella kantamisen jäädessä pois ja tilankäytön tehostuessa. Samalla turvallisuus paranee.

  Lähes kaikki kuljetinmallit on saatavilla joko Dual Power- (valittavissa sähkö/hydraulikäyttö) tai All Electric -malleina. Kokonaan täyssähköinen Zero  -kuljetinmallisto lanseerattiin vuoden 2021 lopussa.

  Vimelco Oy on toimittanut Suomeen jo useita Telestackin kasa- ja syöttökuljettimia. Suurin osa Suomeen toimitetuista kuljettimista on ollut tela-alustaisia TC -sarjan kuljettimia. Vimelcosta löydät huolto- ja varaosat Telestack kuljettimeesi.

  Kuvassa Tc-sarjan kuljetinta syötetään Powerscreenin seulalla.

  Kuljettimet