image-5110

Telestack on erikoistunut mobiilikuljettimien suunnitteluun, valmistukseen, asennuksiin ja käyttöönottoihin.  Telestackin kuljettimia käytetään kaivoksissa, varastoissa, satamissa, voimalaitoksissa ja monissa muissa bulkkimateriaalin käsittelyä tarvitsevissa ympäristöissä.

Pohjois-Irlantilainen Telestack on toimittanut tuhansia kuljetinratkaisuja ympäri maailmaa. Globaali jälleenmyyjien verkosto varmistaa nopean ja tehokkaan palvelun tarpeisiisi. Kuljettimia on toimitettu Afrikan lämpötiloista Siperian pakkasiin. Tämä on todisteena äärimmäisestä laadusta, jonka vain Telestack voi tarjota.

Tuotteita löytyy 15 -metrisistä mobiilikuljettimista aina 60 -metrisiin radiaali- ja -teleskooppikuljettimiin. Molemmissa ääripäissä pääasia on sama: kustannussäästöt, jotka syntyvät ylimääräisen kuormaimella kantamisen jäädessä pois ja tilankäytön tehostuessa. Samalla turvallisuus paranee.

Lähes kaikki kuljetinmallit on saatavilla joko Dual Power- (valittavissa sähkö/hydraulikäyttö) tai All Electric -malleina. Kokonaan täyssähköinen Zero  -mobiilikuljetin mallisto lanseerattiin vuoden 2021 lopussa. Zero -sarjan kuljettimissa on akut joilla saadaan myös tela-alusta sähkökäyttöiseksi. Sähkökäytön elinikäodote on 60 000 tuntia kun vastaava odote dieselkäytölle on vain 10 000 tuntia.

Tuotevalikoima on erittäin laaja, koska kapasiteetit eri sovelluksissa vaihtelevat merkittävästi. Suurimmat laitteet menevät tyypillisesti satamiin ja kaivoksille jossa tarvitaan jopa 3000 tonnia tunnissa siirtäviä kuljettimia. Pienimpiä käytetään esimerkiksi jätteen lajittelun sivuvirroille tai mullan läjittämiseen. Suomessa Telestack -tuotteita on lukumääräisesti eniten kiviaineksien läjityksessä murskien ja seulojen yhteydessä.

Katso tuotteet

image-5547
Mika aloitti Vimelcossa asentajana, mutta myymällä vahingossa Powerscreenin seulan päätyi myyntipuolelle. Mikan ammattitaito erityisesti kiviainesten käsittelyyn liittyen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Hän myy oikean koneen varusteltuna juuri sinun tarpeidesi ja käyttökohteidesi mukaan sisältäen koneen käyttöopastuksen.
Mika Lampinen
Myyntipäällikkö
image-5012
Sisko on erikoistunut kuljettimien, puunkäsittelyn ja kierrätys- sekä  kiviainespuolen koneisiin ja tuotetukeen. Hän tekee sen minkä lupaa. Sisko toimii myös projektipäällikkönä Vimelcon linjastoprojekteissa. Hänellä on koulutustaustana Projektinhallinnan ja -johtamisen Foundation-sertifiointi sekä Projekti- ja myyntijohtamisen YAMK-tuntkinto.
Sisko Koskinen
Tuotepäällikkö
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.