• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • TERMINATOR-jätemurskain

  TERMINATOR on kaikenkestävä, yksiakselinen, hidaskäyntinen yleisjätemurskain.  Se murskaa ja repii tehokkaasti ja varmasti kaikenlaisen jätteen jatkoprosessin ja kuljetuksen kannalta optimaaliseen muotoon.

  Tämä järeä, mutta kompakti jätemurskain on saatavilla niin ketterästi siirreltävänä kuin kiinteänä laitosmurskaimena. Se on Euroopan menestyksekkäimpiä jätemurskaimia luotettavuutensa, säädettävyytensä ja vaihdettavien kulutusosiensa takia.

  Miksi TERMINATOR?

  • Hydraulisesti säädettäviä ovat niin pyörimisnopeus, peruutussyklit ja murskauskarkeuskin.
  • Vastaseinä avautuu hydraulisesti; murskautumattomat epäpuhtaudet on helppo poistaa ja helposti vaihdettavat teräelementit mukava vaihtaa.
  • Kolme metriä pitkä ja yli metrin leveä, agressiivinen murskaintela sekä suuri syöttösuppilo takaavat tukkeentumattoman toiminnan
  • Erilaisilla murskaintela- ja vastakampamalleilla voimme tarjota tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon, mobiilina tai kiinteänä.
  • Murskattaessa hitaalla nopeudella sekalaisia jätteitä seulakori on huono ratkaisu, jos kapasiteetti halutaan pitää hyvänä ja kuluminen sekä energiankulutus aisoissa. Kaiken jätteen esimurskaimessa myöskään kovat epäpuhtaudet eivät saa aiheuttaa huolia ja seulakori niitä toisi. Niinpä Terminatorissa ei ole seulakoria, vaan palakoko voidaan säätää hydraulisesti telan ja vastaseinän väliä muuttamalla (seulakoreilla varustettu murskain, ks. Crambo-puumurskain).
  • Murskaatko jätteiden lisäksi myös paljon viherjätettä ja muuta luonnonpuuta? Juuri tällaista tilannetta varten on suunniteltu aggressiivisella ja voimakkalla roottorilla varustettu Terminator xtron, jossa telan alle voidaan asentaa myös arinat.
  • Kiinteä TERMINATOR on saatavilla myös energiaa säästävänä Direct-mallina, jossa on mekaaninen voimansiirto. Peruutusvaihteen kytkin on toteutettu niin, että luotettava peruutusominaisuus (sekä ohjelmoitu että epäpuhtauden tapauksessa tapahtuva) on säilytetty. Direct-mallin rinnalle on 2021 tullut reluktanssimoottorikäyttöinen Direct SL -malli, jonka portaaton, kuorman mukaan säätyvä pyörimisnopeus optimoi kapasiteetin.
  Komptech Terminator 5000S Direct murskain jätteelle

  Mekaanisella voimansiirrolla toimiva, kiinteästi asennettava Terminator 5000S Direct

  Terminator e-mobile – sähkökäyttöinen mobiilimurskain

  Terminator e-mobile -mallissa dieselmoottori on korvattu sähkömoottorilla (132–200kW) ja polttoainetankki sähköohjauskaapilla. Tämä säästää jopa 70% energiakuluista ja 50% huoltotyöstä ollen samalla myös ympäristöystävällinen ratkaisu siellä, missä sähkökytkentä on tarjolla. Luotettavan ja optimaalisen murskauksen varmistaa hydraulinen voimansiirto.

  Komptech TERMINATOR pyöräalustaisena, kuljetustilassa syöttimen laidat taittuvat kiiinni.

  Terminatorin yleisin murskausyksikkö on F-malli.

  Terminator 5000S e-mobile - sähkökäyttöinen siirreltävä murskain

  Sähkökäyttöinen siirreltävä jätemurskain Terminator 5000S e-mobile

  Jätteiden lisäksi kaikenlaisen puun ja vihermassan tehokkaaseen murskaukseen sopiva Terminator xtron