image-5299

Jätteenkäsittelylinjastot ja jätteenkäsittelylaitokset

image-4903

Kun Vimelco toimittaa kokonaisen kierrätyslaitoksen, se koostuu koneista, joita olemme myyneet yksittäisinä laitteina vuosia ja joiden valmistajat tunnemme hyvin. Niinpä asiakas voi olla varma, että koneet ovat korkealaatuisia, soveltuvat kyseiseen prosessiin parhaalla mahdollisella tavalla ja että käyttöönoton jälkeen koneille saa osaavaa ja sujuvaa huolto- ja varaosatukea.

Vimelco toimittaa myös eri kokoisia linjastoratkaisuja mm. kierrätyspolttoaineen valmistukseen (RDF), biojätteen esikäsittelyyn mädätystä tai kompostointia varten, seka- ja rakennusjätteen lajitteluprosesseihin, muovien erotteluun kierrätysraaka-aineeksi, epäpuhtaan puun murskauslinjastoiksi ja eri materiaalien esikäsittelyyn

Hyvin toimivan laitoskokonaisuuden takaamiseksi tukenamme suunnittelussa ja toteutuksessa on erityisesti pitkäaikainen päämiehemme Komptech, jolla on monipuolinen ja syvällinen kokemus kymmenistä laitostoimituksista ympäri maailman. Komptech on laitossuunnittelijana yksi niistä hyvin harvoista, joka valmistaa laitosten keskeiset prosessikoneet omilla tehtaillaan.

Vimelcon merkittäviä jätteenkäsittelylaitosten toimituksia ovat Kymenlaakson Jäte Oy:lle toimitettu sekalaisen jätteen käsittelylinjasto sekä Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:lle 2016 toimitettu LATE-lajittelulaitos. Lisäksi meillä on Suomessa useita pieniä mutta hyvin toimiva referenssejä eri mittakaavojen linjastoratkaisuista, mm. biojätteen esikäsittelylaitoksissa.

Komptechin laitosratkaisut -video 

Ghana: Waste treatment adapted to local conditions – YouTube

 • image-4904

  Kaaviokuvan RDF:n valmistuslinjastossa keskeiset prosessikoneet ovat Komptechin TERMINATOR ja BALLISTOR sekä jälkimurskain ja optinen erottelu.

 • image-4905

  Kuva Komptechin kaikkiruokaisesta esikäsittelylaitoksesta märkämädätysprosessia varten.

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Lauri Rahikainen 050 456 8143

  Reijo Autio 045 7885 0469

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

energiapuukiviainesbiojätemultabetoni/tiilimetalli/romumuovimoreenirakennusjätekuonasekajätelasi

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.