MDS rumpuseulojen edustus Vimelcolle!

image-5551

MDS on Irlantilainen konepajayhtiö, joka on perustettu vuonna 1995 valmistamaan järeitä rumpuseuloja. Niitä voidaan käyttää karkeiden maa-ainesten ja jopa louheen seulontaan. Vuonna 2021 Terex osti koko liiketoiminnan ja MDS siirtyi Terexin lipun alle. Tänä vuonna Vimelco Oy solmi jälleenmyyntisopimuksen MDS tuotteista ja edustaa kyseisiä tuotteita Suomessa.

MDS on keskittynyt edelleen järeisiin rumpuseuloihin, joita saa sekä mobiileina että kiinteinä versioina. Suurimpiin malleihin voidaan syöttää jopa 1,5 m kokoisia kiviä. Rumpuseulojen valikoima on laajentunut myös kierrätykseen soveltuvilla rummuilla, jos tarve on esimerkksi pulveroidun betonin seulontaa. Lisäksi Terexin myötä valikoimaan on tullut myös useita erilaisia kuljettimia.

Suurin myyntivolyymi on pienimmillä tela-alustaisilla malleilla. Tähän perustuen Vimelcolla on jo pihassa ensimmäinen MDS M413 rumpuseula ja kone on heti valmiina toimitukseen. Varastokone valittiin rummulla johon on vaihdettavissa eri lajikkeille seulapaneelit tarpeen mukaan ja tällä hetkellä siinä on paikallaan 75mm ja 150 mm paneelit.

Moottorina on Caterpillar 50 kW dieselmoottori joka täyttää nykyiset päästövaatimukset ilman AdBlue järjestelmää. Koneen paino on 30 t ja kuljetuspituus noin 13,5 m joten kone on erittäin helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Syötin on hydraulikäyttöinen levysyötin. Se on erittäin yksinkertainen sekä kestävä. Syöttimen tilavuus on 4m³ ja teho jopa 300 t/h.

Vimelco esittelee MDS M413 -rumpuseulaa Maxpo -messujen aikaan osoitteessa Kerkkolankatu 30 Hyvinkäällä! Tervetuloa sankoin joukoin tutustumaan laitteisiin Vimelcon Avoimet Ovet -tapahtumaan 31.8.23 – 2.9.23.

Kysy lisää Mika Lampinen 050 4568 142 tai Sisko Koskinen 040 7560 490

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.