Uutiset

IFAT 14.-18.5.2018

Jäte- ja kierrätysalan suurin messutapahtuma IFAT vietetään jälleen Münchenissä 14.-18.5.2018. Myös Vimelco on paikalla päämiestensä osastoilla.

Lue lisää...

Halpa ja hyvä ovat kaksi eri tuotetta

Oikein asennetut alkuperäiset vara- ja kulutusosat takaavat laitteesi toimivuuden kustannustehokkaasti. Vältä ongelmat ja hanki alkuperäiset vara- ja kulutusosasi Vimelcolta. Meiltä myös asennus- , huolto- ja sähkötyöt. Koneiden mittavatkin korjaukset ja materiaalin työstöt onnistuvat Jämsän seudulla joustavasti. 

Lue lisää...

Mobiilikuljettimet moneen tarpeeseen

Vimelcosta kiinteät-, radiaali- ja tela-alustaiset kuljettimet erilaisiin käyttökohteisiin. Suuremmalla kasakoolla saavutetaan huomattava polttoaineensäästö (jopa 80 %), materiaalin öljyyntyminen ja tiivistyminen vähäisempää, vähemmän pölyä ja melua, parannetaan työalueen turvallisuutta liikenteen vähentyessä ja eliminoidaan materiaalin edestakainen kuljetus. Kaikkia kuljettimia saa joko sähkö- tai hydrauli-käyttöisinä.

Lue lisää...

Uutta Powerscreen-seulontavoimaa

Warrior 1200 on uusin Powerscreenin  suorasyöttömalli, ja ensimmäinen kone on jo saapunut Suomeenkin. Tämä erittäin kompakti kone on varsin pieni mitoiltaan mutta jättiläinen tehoiltaan. Kone painaa noin 17t ja kuljetusleveys on ainoastaan 2,3 m ,  -korkeus 2,6 m ja -pituus 11,0m, joten se käy helposti lähes kaikkien lavettien kyytiin.

Lue lisää...

Mastermag-rosterierottimet

Magneettierottimilla voidaan erotella ferromagneettiset metallit kuten rauta ja tavallinen teräs, pyörrevirtaerottimilla muun muassa alumiini ja kuparia, mutta ruostumaton teräs eli rosteri on niin seostettua kromilla ja muilla metalleilla, että se ei tehokkaisiinkaan tavallisiin magneettierottimiin tartu. Yhdistämällä korkealaatuisimmat neodyymimagneetit uraauurtavaan magneettirumpusuunnitteluun Master Magnets on tuonut markkinoille magneettierotinkuljettimet, joiden äärimmäinen magneettinen intensiteetti herättää jopa rosterin tarttumaan.

Lue lisää...

Vuokraa NEMUS WBG -rumpuseula!

Vimelcosta vuokrattavissa helppokäyttöinen Komptech NEMUS 2700 -rumpuseula Vimelco WBG -välpällä.

Lue lisää...

Connect! pitää yhteyden koneeseesi ja enemmän

Vuoden 2018 alusta Komptech tarjoaa koneisiinsa innovatiivisen kommunikaatioteknologian nimeltä Connect!. Sen avulla käyttäjä voi verkon kautta helposti seurata koneidensa tilannetta ja tilastoja. Se auttaa myös kehittämään toiminnasta entistä tuottavampaa.

Lue lisää...

Powerscreen® Pulse Retrofit Kit murskaimeesi tai seulaasi

Uusimpiin Powerscreen murskaimiin ja seuloihin on saatavilla jälkiasennuksena Powerscreen® Pulse Retrofit -palikka, jolla voit omalta älypuhelimeltasi, tietokoneeltasi tai muulta alustalta seurata etänä mitä laitteellasi tapahtuu.

Lue lisää...

Vimelcon Avoimet Ovet 7.-9.9.2017

Vimelcon Avoimet Ovet 7.-9.2017

Lue lisää...

Multistar ONE - siirreltävä ylipituuksien palauttaja

Seitsemän syytä rakastua uuteen Multistar Oneen: 

Lue lisää...