Kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja kierrätysmateriaalien käsittelyyn!

image-3726

 

Kierrätysmateriaalien käsittelylaitteisiin erikoistunut Vimelco Oy maahantuo erilaisia mekaanisiin prosesseihin tarvittavia koneita.

 

Kierrätysmateriaalin käsittelyyn soveltuvat koneet ovat tyypillisesti erottimia, murskaimia ja repijöitä sekä seuloja. Vimelco toimittaa myös ratkaisut puumurskeen tekoon ja puhdistukseen.

Kiertotalouden ammattilaisille suunnattuun tuoteperheeseen kuuluvat lisäksi erilaiset moduuli- ja mobiilikuljettimet. Moduulikuljettimista saadaan helposti koottua oikean levyinen ja kokoinen kuljetin kuhunkin kohteeseen. Tela- tai pyöräalustaisia mobiilikuljettimia voi helposti siirtää paikasta toiseen käsiteltäessä esimerkiksi kompostimultaa, puumursketta tai erilaisia maa- ja kiviaineksia, joka on toinen keskeinen Vimelcon koneiden käyttökohde.

 

Kiertotalouden asiantuntijayrityksen päämääränä on vähentää kaatopaikalle kertyvien jätemassojen määrää tehokkailla erottelu- ja seulontamenetelmillä, joita se maahantuo pitkäaikaisilta eurooppalaisilta päämiehiltään. Myös huolto- ja varaosapalvelut ovat tärkeä osa yrityksemme liiketoimintaa.

 

Myyntityömme on usein konsultoivaa. Meillä on edustettuna erilaiset murskaus-, seulonta- ja erottelutekniikat, joista selvitetään kuhunkin tarpeeseen sopivin ratkaisu ennen investointipäätöstä. Kerromme asiakkaallemme, mikä laitetekniikka on heille kustannustehokkain ja paras.

Jätteen syntypaikkaerottelu helpottaa aina kierrätystä. Etenkin villa ja kipsilevyt ovat hankalia jakeita kierrätysprosessissa, jos ne ovat muiden jätteiden joukossa. Niinpä jäte olisi parasta lajitella aina syntypaikalla, jotta kierrätysprosessissa olisi mahdollisuus päästä puhtaisiin lopputuotteisiin. Poikkeuksellinen jätejae vaatii usein testejä ennen kuin koneisiin investoidaan.

 

Suomalaisessa yhteiskunnassa kierrätysprosesseissa on vielä kehittämisen varaa.

Vimelco Oy on mukana Yhdyskuntatekniikka -näyttelyssä Turun messukeskuksessa 13. -14.10.2021. Tule tutustumaan lähemmin tuotteisiimme osastollamme Bd3 (B-halli).

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.