Vimelcon varastokone: Powerscreen LL75 Orbital -syöttökuljetin!

image-3981

Powerscreen® on yleisesti tunnettu vanhimpana mobiiliseulojen valmistajana mutta tuoteperhe on sittemmin laajentunut mobiileihin murskaimiin sekä kuljettimiin. Vimelco Oy on toimittanut jo useita Powerscreen kuljettimia suomeen erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pääosin kuljettimet ovat olleet peruskuljettimia tela-alustalla ja pituudet 20 tai 24 m.

Syöttimellä varustettuja kuljettimia Powerscreen® valmistaa kahta erilaista tyyppiä, eli HL- ja LL-malleja. HL- malleissa on Chieftain tyyppiset syöttimet ja LL-malleissa taas Warrior tyyppiset syöttimet. Näitäkin on eri kokoluokkia tarjolla ja pienemmissä on 15 m kuljetin ja suuremmissa 22 m kuljetin syöttimen perässä. Powerscreen LL75 Orbital on lisäksi varustettu kääntökehällä joka tekee siitä monipuolisen koneen esimerkiksi varastohallien täyttämiseen sekä laivojen lastaukseen.

Varustelu

Vimelcon varastoon saapui juuri pyörivällä tela-alustalla oleva LL75 Orbital joka on varustettu asiakkaidemme toivomilla optioilla. Laitteessa on radio-ohjaus jolla voidaan hallita sekä teloja että kuljettimen käyttöä syöttökoneen ohjaamosta. Sekä syöttimeen että pääkuljettimeen on valittu tupla vetomoottorit molempiin ja pääkuljettimeen lisäksi keraaminen vetorumpu. Pääkuljettimen reunakumitus koko kuljettimen pituudelle ja niin sanottu Hi Spec -kaavari joka kestää paremmin kuin standardimalli.  Koneessa on nykyisten määräysten mukainen CAT C3.6 82 kW Stage V -moottori, joka on erittäin polttoainetaloudellinen. Näillä varusteilla kuljettimelle luvataan 600 t/h lastauskapasiteetti.

Vakiovarustukseen kuuluu 7m³ syötin jossa 1300 mm leveä hihna, pääkuljettimen hihnan leveys on 1200 mm. Kuljetin on järeästi rakennettu josta kertoo 30 t paino. Syöttökorkeus on matala, joten mitään syöttöramppia tai -penkkaa ei tarvita lainkaan.

Tervetuloa Vimelcon konttorille Hyvinkäälle tutustumaan uuteen LL75 Orbital -kuljettimeen. Kannattaa myös muistaa että valikoimistamme löytyy tämän tyyppisiä kuljettimia aina 3000 t/h kapasiteettiin saakka.

Lisätietoja Mikalta 050 456 8142 tai Siskolta 040 756 0490

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.