Ulsterin murskaimilla voi murskata melkein mitä vaan: esimerkiksi IBC -tankkeja, autonrenkaita, metallijätettä, tietotekniikkaromua, viiroja, akkuja, kankaita, patjoja, olkia, vaneria, pakkausjätettä, pa-suodattimia ja öljyisiä rättejä.

Ulster Shredders sopii myös kierrätyspuulle. Hitaan käyntinopeuden myötä se kestää hyvin epäpuhtauksia ja pölyäminen on minimaalista. Vaneria Ulsteri syö kuin paperia. Ulsterin leikkaava murskain sopii myös pienille volyymeille ja on muutenkin kompaktin kokoinen.

Ulsterin murskaimet räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Ulstereita valmistetaan yli 20-tonnisesta U200-mallista (2x 90kW moottori) miltei pöytälaatikkokokoiseen 4 kilowatin U-5 malliin. Murskaimissa on kaksi telaa leikkaavilla teräkiekoilla. Syötinmalli valitaan murskattavan materiaalin mukaan, samoin teräkiekkojen leveys ja teräkiekon koukkujen määrä.

Suomessa Ulsterin murskainta on sovellettu menestyksekkäästi useita vuosia myös biojätteen esimurskauksessa. Leikkaava murskaus ei puurouta tuotetta vaan jättää muoviroskat helposti poisseulottavaksi.

Suomen myydyin malli on Ulster U-45, jossa on 2x15kW sähkömoottori ja jota valmistetaan myös sekä lyhennetyllä että pidennetyllä murskainkidalla. Ulkohalkaisijaltaan Ø260mm teräkiekot valitaan tarpeen mukaan niin teräleveyden (11-48mm) kuin teräkiekon koukkujen määrän osalta murskattavan materiaalin mukaan. Joillekin materiaaleille voidaan käyttää myös rosteja eli seulakoreja murskaintelojen alla.

Ulstereista saat lisätietoa Laurilta 050 456 8143, lauri.rahikainen@vimelco.fi tai Siskolta 040 756 0490, sisko.salonen@vimelco.fi.