image-5510

Voitelurasvat

image-5621

Voitelurasvat

TotalEnergies on yksi maailman suurimmista rasvanvalmistajista. Valikoimasta löytyy monenlaisia rasvoja kaikille teollisuudenaloille sekä ajoneuvoihin että työkoneisiin.

TotalEnergiesin voitelurasvat on jaettu tuoteperheisiin käyttöalueen ja tuotteen erityisominaisuuksien perusteella. Valikoimastamme löydät rasvat kaikenlaisiin rasvavoideltaviin komponentteihin – sekä ajoneuvoihin että teollisuuteen.

Ceran

CERAN -voitelurasvat ovat viimeisintä kalsiumsulfonaatti -teknologiaa. Tällä uudella saentimella on entistä paremmat ominaisuudet, kuten veden- ja lämmönkestävyys, kuormituskestävyys sekä korroosionesto-ominaisuudet.

Multis

MULTIS -rasvat perustuvat perinteiseen tekniikkaan, joka vastaa monenlaisten asiakkaiden nykypäivän vaatimuksia ja tarpeita. MULTIS -voitelurasvat on saatavilla NLGI 2, 1, 0 ja 00 kovuusluokissa.

MULTIS -voitelurasvat ovat todellisia monikäyttörasvoja. Ne soveltuvat vierintälaakereiden, pyöränlaakereiden, nivelten, alustojen ja erilaisiin iskuilla kuormitettujen tai tärisevien sovelluksien rasvaamiseen. Niitä käytetään märissä, pölyisissä tai kuivissa olosuhteissa kuljetus-, maatalous- ja maastokalustossa.

Katso tästä Ajoneuvojen ja työkoneiden voiteluaineet ja Teollisuuden voiteluaineet

Soveltuvat materiaalit

ajoneuvottyökoneetteollisuus

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.