image-5510

Teollisuuden voiteluaineet

image-5519

Vaihteistoöljyt

Total CARTER sarjasta löydät oikean tuotteen vaihteistoosi. Valikoimassa on niin mineraaliöljytpohjaiset kuin synteettiset, PAO & PAG pohjaiset öljyt. Total CARTER sarjan tuotteilla on kaikkien merkittävien, kuten SEW, Flender, DB Santasalo, vaihteistovalmistajien hyväksynnät.

Hydrauliikkaöljyt

Totalilla on laaja ja monipuolinen valikoima hydrauliöljyjä teollisuudelle Siksi voit aina löytää juuri omiin tarpeisiisi sopivat öljyt. Hydrauliikkaöljyvalikoimasta löytyy tuotteet sisä- ja ulkokäyttöön, biohajoavat öljyt sekä palamattomat hydrauliikkanesteet.

Kompressoriöljyt

TotalEnergies tarjoaa täyden tuotevalikoiman erilaisille teollisuuden käyttämille kompressoreille. Kaikki tuotteet on kehitetty huolella valituista perusöljyistä ja lisäaineista, jotta ne säilyttäisivät ominaisuutensa mitä erilaisimmissa käyttöolosuhteissa. Tuotevalikoimasta löytyy öljyt mäntäkompressoreille, lamellikompressoreille, kaasukompressoreille sekä jäähdytys- ja ilmastointikompressoreille.

Turbiini- ja kiertovoiteluöljyt

Total PRESLIA -tuotesarja koostuu korkealaatuisista turbiini- ja kiertovoiteluöljyistä, jotka täyttävät tiukat kansainväliset vaatimukset ja standardit. Löydät tuotesarjasta myös sinkittömiä turbiiniöljyjä, jotka kestävät äärimmäistä kuormitusta ja äärimmäisiä lämpötiloja.

Elintarviketeollisuus

Total NEVASTANE on tuotesarja, johon kuuluu NSF H1 -hyväksyttyjä tuotteita. Lisäksi tuotteet ovat myös Halal & Kosher -sertifioituja. NEVASTANE-tuotteet täyttävät  ISO 21469 hygieniasertifikaattivaatimukset.

Katso tästä Ajoneuvojen ja työkoneiden voiteluaineet ja Voitelurasvat

Soveltuvat materiaalit

teollisuus

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.