image-4781

Ore Sizer keskipakomurskaimet

image-4712

Keskipakomurskaus perustuu partikkelien murskaantumiseen niiden törmätessä toisiinsa murskaimen kammiossa roottorin antaman keskipakoliikkeen energialla. Partikkelin murskaamiseen ei siis tarvita hierovaa, puristavaa tai iskevää metallipintaa kuten esim. perinteisissä kartiomurskaimissa.

ORE SIZERilla murskatun tuotteen rakeet ovat kuutiomaisia, pyöreänurkkaisia ja tasalaatuisia ja täten erittäin korkealuokkaisia.

Keskipakomurskaimet soveltuvat kaikenlaisen raakamateriaalin murskaukseen. Normaalisti suurin raekoko on < 40 mm, mutta erikoistapauksissa voidaan murskain rakentaa <70 mm syötemateriaalille. Lopputuotteen raekoko voi olla jopa < 0,2 mm.  ORE SIZER® on vertaansa vailla esim. korkealuokkaisen asfalttikiven tuotannossa . ORE SIZER® soveltuu myöskin erinomaisesti kierrätysmateriaaleille, esim. kierrätyslasin puhdistukseen ja murskaukseen.

Katso video OreSizer kulutuspalojen vaihdosta

 • image-4712

  ORE SIZERia on myyty ja toimitettu 29 maahan ympäri maailmaa. Kuvassa uusi laite tehtaalla valmiina toimitettavaksi loppuasiakkaalle.

  ORE SIZERien roottorit räätälöidään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

  ORE SIZER® – Keskipakomurskaimia löytyy kolmea eri kokoa: OM 50, OM 80/90 ja OM 100/120, sähkömoottorin/-ien tehojen ollessa 75 kW:sta 500 kWiin.

 • image-4925

  ORE SIZER® roottorit sopivat suoraan Barmac- ja Merlin -murskaimiin sekä Terex Canica -keskipakomurskaimiin pienellä sovituksella.

 • image-4924

  Helppo ja edullinen käyttää!

  Ainoa päivittäinen huoltotoimenpide ORE SIZERissa on pääakselin rasvaus, ja minkään kulutusosasarjan vaihtoon ei tarvita kuin yksi asentaja, työkaluinaan vain 2 lenkkiavainta ja vasara.

  ORE SIZER® murskaimissa kulutusosakustannukset ovat pienemmät kuin kilpailijoiden laitteissa, n.0,2 €/t.

  ORE SIZER® kulutusosat saa Vimelcosta, suoraan varastosta Hyvinkäältä.

  Valmistajan nettisivuilla runsaasti huoltovideoita:

  Instruction Videos – VSI Crusher | Ore Sizer

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Mika Lampinen 050 456 8142

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

asfalttikiviaineslasi

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.