image-5043

Coveya ruuvi- ja rullakuljettimet

image-5050

Coveya valmistaa moduuleista koottuja ruuvikuljettimia ja rullakuljettimia erilaisiin käyttökohteisiin. Ne räätälöidään kuljetettavan materiaalin ja asiakkaan tilojen mukaan. Tässä esitellään muutamia erilaisia sovelluksia.

Alla olevien painovoimaisten rullaratojen lisäksi  Coveya valmistaa myös moottoroituja rullakuljetinjärjestelmiä kappaletavaroille. Nämä räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vakiomoduuleista, jolloin saadaan kustannustehokas ja nopea toimitus. Materiaalina maalattu, galvanoitu teräs tai ruostumaton teräs. Saatavana paljon lisäosia, kuten pinoajat, nostimet, portit, kääntimet ja mutkapalat.

 • Coveya ruuvikuljetin

  image-5049

  Coveya on valmistanut jo vuosia erikoiskuljettimia vesienkäsittelyyn. Coveyan ruuvikuljetin on kehitetty vesienkäsittelystä syntyvän ”kuivamassan” kuljettamiseen.

  Ruuvikuljetin on kokonaan koteloitu ja tiivistetty roiskeiden estämiseksi. Se on valmistettu ruostumattomista teräsmoduuleista ja asennus on helppoa.

  Saatavana neljä erilaista ruuvivaihtoehtoa, kaikissa akseliton spiraaliruuvi.

 • Easibelt™ -kappaletavarakuljetin

  image-5533

  Easibelton joustava, luotettava, kompakti ja laadukas kuljetinratkaisun tehtaisiin, varastoihin, logistiikka/jakelukeskuksiin ja lentoasemille, joihin tarvitaan joko väliaikainen tai pysyvä kappale/matkatavarankäsittelyjärjestelmä.

  Erityisesti teollisuussovelluksia varten suunniteltu Easibelt tarjoaa tehokkaan yksittäiskappaleen käsittelyn sinne missä sitä tarvitaan.

  Easibelt on kevyt mutta kestävä moduulirakenteinen kappaletavaran kuljetin, joka on helppo koota ja muokata uudelleen eri käyttötarkoituksiin.

  Se on nopea asentaa, tukeva rakenteeltaan ja tehty pitkäikäiseksi sekä helppokäyttöiseksi. Hihnalevydet ovat 300mm, 600mm ja 900mm, pituudet 0,9-12,9 metriin.

 • Easitrak™ rullakuljetin

  image-5535

  Easitrak™ rullakuljetin helpottaa tasapohjaisten kappaleiden siirtämistä. Painovoimaisia rullaratoja valmistetaan 300mm, 600mm ja 900 mm levyisinä. Niiden kapasiteetti on 50 kg/ rulla.

  Rullaradan korkeus on säädettävä ja se rakentuu moduuleista, joiden pituudet ovat 0,6m, 1,2m ja 2,4m.

  Sinkittyjen jousikuormitteisten teräsrullien halkaisija 50mm.

  Kuljettimen mukana tulee päätylevyt, joita käytetään joko päätylaitana tai stopparina kohteesta riippuen.

 • Haitarikuljettimet

  image-5536

  Joustava rullakuljetin venyy ja muotoutuu tarpeen mukaan. Se taitetaan nippuun varastoitavaksi silloin kun sitä ei tarvita.

  • 40 mm tai  50 mm halkaisijaltaan olevat PVC – tai teräsrullat 125 mm jaolla
  • Pituus 5 m – 20 m, kasattuna 2.1 m -7.5 m
  • Leveys 300 mm, 450 mm, 600 mm & 900 mm
  • Metalliosat ovat kirkkaaksi sinkittyjä
  • Alla 100mm kääntyvät jarrulliset pyörät.
  • Saatavilla sekä moottoroituna että painovoimaisena.
 • image-5274

  Kysy lisää :

  Reijo Autio 045 7885 0469

  Sisko Koskinen 040 756 0490

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

energiapuumultamuovirakennusjätesekajäte

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.