image-5024

ADuro G – granulaattori

image-6032

Andritz Recyclingin MeWa UG -granulaattori on nyt ADuro G. Erittäin järeä hienomurskain on tarkoitettu monenlaisten jätejakeiden murskaukseen. Käyttökohteita ovat mm.  SER, kaapeliromu, alumiiniprofiilit, tekstiilit, renkaat, muovit, paperiteollisuuden jätemateriaalit, kierrätyspolttoaine ym.

Haluttu palakoko voidaan valita seulakorien mukaan väliltä 8–120mm. Myös murskausterien väli on säädettävä, joten tuotettu murske on hyvin tasajakoista. Tasaisesti käy myös jämäkkä murskaustela – se on umpiterästä. Granulaattorin telan kulutuskestävät teräpalat voidaan käyttää neljästi niiden asentoa vaihtamalla.

Granulaattori-mallit

ADuro UG -mallit on nimetty roottorin pituuden mukaan, G 1000, G 1600 ja G 2000, jossa numero kertoo roottorin pituuden. Mallin lopussa oleva kirjain kertoo roottorityypin: Roottorin tehdään kahdella eri halkaisijalla ja eri teräkorkeuksilla, jotta se sopii parhaalla tavalla asiakkaamme käsittelemälle materiaalille. Moottoriteho on mallista riippuen 90 – 315 kW.

Katso video öljynsuodattimien murskauksesta ADurolla

 • ADuro G Granulaattori

  image-4935

  Granulaattorimallit on nimetty roottorin pituuden mukaan, G 1000, G 1600 ja G 2000, jossa numero kertoo roottorin pituuden.

  Mallin lopussa oleva kirjain kertoo roottorityypin: Roottorin tehdään kahdella eri halkaisijalla ja eri teräkorkeuksilla, jotta se sopii parhaalla tavalla asiakkaamme käsittelemälle materiaalille. Moottoriteho on mallista riippuen 90 – 315 kW.

  Kuvassa ADuro G 1600 Granulaattori.

 • image-6031

  ADuro G:n heiluripuristin takaa tehokkaan kapasiteetin ja ADuro G:llä saa tasakokoisen ja korkealaatuisen lopputuoteen.

  Sillä on kova suorituskyky myös haastaville materiaaleille, vankka ja luotettava roottori, energiatehokas kone ja se on helppo huoltaa.

 • image-5525

  ADuro G:n hienomurskaamia materiaaleja. Lopputuote on hienojakoista ja tasalaatuista.

  ADuro G:llä hienomurskataan SER:iä, kuparia, alumiiniprofiileja, esimurskattuja renkaita, paperia, muovia, tekstiilejä ym.

 • image-5274

  Kysy lisää :

  Lauri Rahikainen 050 456 8143

  Reijo Autio 045 7885 0469

  Kaikki yhteystiedot

Soveltuvat materiaalit

metalli/romumuoviteollisuus

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.