image-5124

Andritzin murskaimilla Vimelco auttaa asiakkaitaan löytämään parhaan ratkaisun etenkin jätteen kierrätysprosessien jälkimurskaukseen, mutta monet laitteista sopivat myös prosessin alkuun. Käyttökohteita ovat elektroniikkaromun, jääkaappien, kaapelien, metallien ja renkaiden kierrätys sekä  paperiteollisuuden, bio- ja sekalaisten jätteiden jätteenkäsittelylaitokset.

Saksalais-itävaltalaisen Andritzin murskaimet ovat yritysostoja ja alun perin MeWa- sekä Franssons Recycling Machines – valmistajien murskaimia, jotka ovat nykyään ADuro-brändin alla. Ne on suunniteltu kehittyneisiin kierrätysprosesseihin, joissa murskaus on niin keskeisessä roolissa, että sen täytyy toimia luotettavasti ja halutulla tavalla.

Reffimurskainta etsivän kannattaa ehdottomasti tutustua puolinopeisiin ADuro P- ja U-murskaimiimme, joiden CrossCover-teräjärjestelmä tuo murskaukseen monia etuja. Ensin mainittu soveltuu myös esimurskaimeksi.

Katso tuotteet

image-5199
Kierrätysala on ollut Laurille kutsumusammatti pian 20 vuotta. Ympäristötekniikan DI:nä hänen tekninen tietämyksensä jätteiden käsittelyyn liittyen on vailla vertaa, oli sitten kyse yksittäisestä koneesta tai linjastosta. Lauri tarjoaa yrityksellesi yhteistyö- kumppaneidemme kanssa nykyaikaiset linjastoratkaisut kaikkeen jätteenkäsittelyyyn.
Lauri Rahikainen
Tuotepäällikkö
image-5546
Reijo tuli Vimelcoon keväällä 2023 kone- ja laitteistomyyntiin. Hänellä on vahva tausta voiteluaineiden myynnistä raskaalle kalustolle ja teollisuuteen sekä kunnossapitotaustaa raskaan kaluston, mm. metsäkoneiden huollosta.
Reijo Autio
Avainasiakaspäällikkö

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.