Coveya Easikit -moduuleista kasattavat hihnakuljettimet on helppo koota, helppo kuljettaa, helppo käyttää ja helppo pitää kunnossa. Kuljettimet pakataan lavoille ja näin kuljetuskustannukset ovat edulliset. Toimitusaika on lyhyt, menevimmät kuljetinleveydet toimitetaan suoraan Vimelcon varastosta.

Hihnakuljettimet ovat saatavilla 450-1500mm hihnaleveyksillä. Kuljettimen pituudet alkaen 2m ja pituus on räätälöitävissä tapauskohtaisesti useisiin kymmeniin metreihin. Kuljettimiin on saatavilla erilaisia hihna- ja liitosvaihtoehtoja siirrettävän materiaalin mukaan. Samoin kaavari valitaan tarpeen mukaan, esim sormi- tai jousikaavari.

Käyttömoottorin koko valitaan halutun kuljetinhihnan nopeuden ja tarvittavan käyttövoiman mukaan. Valittavissa joko sähkö- tai hydraulimoottorikäyttö.

Easikit moduulikuljettimet myös mobiilina!

Mobiilialusta on saatavilla Easikit 600, 900 ja 1200 malleihin 10,06m pituuteen saakka. Kääntyvät pyörät vakiona, samoin kuljettimen korkeuden säätö manuaalisella hydrauliikalla. Mobiilikuljetin on saatavilla myös hydraulisena.

Katso lisää https://vimelcopro.wpengine.com/tuotteet/coveya-easikit-moduulikuljettimet/

Lisätietoja Vesalta 050 456 8144 tai Siskolta 040 756 0490