Koukkulava-alustainen CityEquipin AirMaster Neo -rumputuuliseula lajittelee materiaalin painon perusteella kevyempään ja raskaampaan. Tuuliseula seuloo esimerkiksi kivet pois puumurskeesta tai päinvastoin sekä sillä voi helposti puhdistaa kiviaineksen pois orgaanisesta materiaalista.

Tuuliseulontaa käytetään myös jätteiden lajittelussa sekä kovien epäpuhtauksien poistossa esim. murskatun muovin joukosta. Air Master Neo:n säädettävyys on hyvä, joten sillä saa helposti seulottua erilaisia materiaaleja. Sitä on käytetty menestyksekkäästi myös mm. kuonan ja romurejektien käsittelyssä.

Seulonta onnistuu parhaiten, kun eroteltavilla materiaaleilla on riittävä painoero ja materiaalin palakokojakauma on mahdollisimman tasainen. Tasainen syöttö ja hienoaineksen pois seulonta ennen tuulierottelua on tärkeää hyvän seulontatuloksen saavuttamiseksi. AirMasteria syötetään hihnalta, sen erotteluhihna on 1500 mm leveä ja kapasiteetti riittää hyvin isollekin seulakoneelle.

AirMaster Neo -rumputuuliseula käyttää kiihdytyskuljettimeen, voimakkaaseen puhaltimeen ja pyörivään, järeään jakorumpuun perustuvaa tekniikkaa. Se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Perusmalliin saa lisävarusteet lisättyä moduuleina, joten kone muuntuu erilaisiin käyttötarkoituksiin helposti ja edullisesti. Neo:n syöttökorkeus on säädettävissä hydraulisesti, se on helppo säätää ja purkukuljettimet ovat valmiiksi asennettuina paikalleen.

Varustelu ja tekniset tiedot:
– materiaalin levityslevy syöttökohdassa
– raskasjakeen kasakuljetin (taittuu hydraulisesti kuljetusasentoon)
– kevytjakeen kasakuljetin
– puhallinteho 30kW, kokonaisteho n. 41kW
– käyttö 125A sähkötulolla, pistoke valmiina
– hydraulinen korkeudensäätö
– asennettu koukkulava-alustalle

Kuljetusmitat:
– pituus 8425mm (alusta 7455mm)
– leveys 2550mm
– korkeus 2692mm
– paino 10070 kg

Lisätietoja Siskolta 040 756 0490 sisko.salonen@vimelco.fi tai Laurilta 050 456 8143 lauri.rahikainen@vimelco.fi