• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Seulat

  Seulamme edustavat kaikkia tavanomaisia kuivaseulontatekniikoita. Maahantuomiamme seulojen valmistajia ovat esimerkiksi Powerscreen, Komptech ja Binder+Co. Laajasta valikoimastamme saat täryseulat kivi- ja maa-aineksille monenlaisiin tarpeisiin. Löydät meiltä sopivat ratkaisut sekä karkeiden että hienojen materiaalien lajitteluun.

  Tarjoamme nykyaikaisinta tekniikkaa edustavat kiinteät ja mobiilit rumpuseulat mullalle, maa-aineksille ja jätteille. Löydät meiltä sopivat rumpuseulat sekä pienelle että suurelle kapasiteetille. Valikoimaamme kuuluvat myös tähtiseulat esimerkiksi kompostin ja puumurskeen seulontaan sekä kaksoisiskuseulat vaikeasti seulottaville materiaaleille.

  Vimelcon itse suunnittelema ja valmistama WBG-välppä (Vimelco-välppä) sopii karkean materiaalin tukkeutumattomaan välppäykseen. WBG-välppä on luotettava, sillä sen taustalla on pitkä tuotekehitys. Vahvarakenteinen välppä soveltuu esimerkiksi maa-ainesten ja louhosten ylikokoisen materiaalin erottamiseen ennen murskausta.

  Katso myös varastossa olevat seulat.

  Täryseulat

  Välppä

  Rumpuseulat

  Kiekkoseulat