• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Lissmac

  Lisätiedot

  Sisko Salonen
  040 756 0490

  Mika Lampinen
  040 456 8142

  Lauri Rahikainen
  050 456 8143

  Lissmac Libelt -pienoiskuljettimet

   

  Saksalainen Lissmac valmistaa helposti siirreltäviä ja yhdisteltäviä käyttövalmiita pienoiskuljettimia esim. rakennustyömailla ja hankalissa maastoissa tapahtuvan materiaalin siirtämiseen. Helposti siirrettävä ja järkevähintainen kuljetinjärjestelmä tuo uuden ulottuvuuden ahtaissa tiloissa työskentelemiseen ja nostaa rakennustyömaan tehokkuuden ja työturvallisuuden uudelle tasolle.

  Vahva, galvanoitu teräsputkirakenteinen kuljetin kestää rajumpaakin käsittelyä. Lyhyt käyttöönottoaika tuo säästöä asiakkaan arkeen. Libelt -kuljettimen leveydeltään 40cm ripahihna tarjoaa materiaalin ominaispainosta riippuen jopa 26t/h kapasiteetin.  Valovirtakäyttöisinä (230V/16A)  ne soveltuvat niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

  Libelt -kuljettimien vakiokaapeloinnilla voi kytkeä jopa kolme kuljetinta samaan sähkösyöttöön. Pystytys omille jaloilleen tai rakenteisiin kiinnittäen on helppoa ja nopeaa, ja heti kun virtajohto on kytketty pistorasiaan, kuljettimet ovat valmiita käyttöön!

  Vähäisen virran tarpeen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti pienkohteisiin, esim. purkumateriaalin siirtoon kohteesta kuormalavalle.

  Kuljetinvalikoimaan kuuluu kolme eri pituutta:  3-, 4- ja 6-metriset. Kaikkien hihnaleveys on 400mm. Pisin Libelt 600 -malli taittuu kahtia kuljetuksen ajaksi.  Lisävarusteina mm. syöttösuppilo, tukijalat, pyöräsarja ja kumihihna.

  Libelt -kuljettimia saa nopealla toimituksella suoraan Saksan tehtaalta, varastotuote.

  Lissmac LIBELT pienkuljettimet

  Kuvan Libelt 600 -kuljettimissa on lisävarusteluna syöttösuppilo ja tukijalat.

  Lisävarusteena saatavilla siirtopyöräsarja.

  6m pitkä Lissmac Libelt -kuljetin taittuu keskeltä kahtia kuljetuksen ajaksi.