• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Lissmac

  Lissmac kuljettimet

  LISSMAC on nimenä synonyymi innovaatioille, kokemukselle ja laadulle. LISSMAC optimoi asiakkaan työn innovatiivisilla ratkaisuilla päivittäin. VIMELCO Oy toimii Suomessa LISSMACin virallisena maahantuojana. Saksalaista laatua, johon voi luottaa.

  Esim. Rakennustyömailla ja hankalissa maastoissa tapahtuvan materiaalin siirtämiseen sopii erinomaisesti LISSMACin Libelt pienoiskuljettimet. Ahtaisiin tiloihin helposti siirrettävä ja järkevähintainen kuljetinjärjestelmä tuo uuden ulottuvuuden ja nostaa rakennustyömaan tehokkuuden ja työturvallisuuden uudelle tasolle.

  Vahvarakenteinen galvanoitu teräsputkirakenteinen kuljetin kestää rajumpaakin käsittelyä. Lyhyt käyttöönottoaika tuo säästöä asiakkaan arkeen. Libelt kuljettimen leveydeltään 40cm ripahihna tarjoaa materiaalin ominaispainosta riippuen jopa 26t/h kapasiteetin.  Valovirta (230V/16A) käyttöisinä ne soveltuvat niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

  Libelt kuljettimien vakiokaapeloinnilla voi kytkeä jopa kolme kuljetinta samaan sähkösyöttöön.

  Vähäisen virran tarpeen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti pienkohteisiin, esim. purkumateriaalin siirtoon kohteesta kuormalavalle.

  Kuljetinvalikoimaan kuuluu kolme eri pituutta:  3-, 4- ja 6-metriset, pisin Libelt 600 -malli taittuu kahtia kuljetuksen ajaksi.  Pystytys omille jaloilleen tai rakenteisiin kiinnittäen on helppoa ja nopeaa, ja heti kun virtajohto on kytketty pistorasiaan, ovat kuljettimet valmiita käyttöön!

  Libelt kuljettimia saa nopealla toimituksella suoraan Saksan tehtaalta, varastotuote.

  Lissmac LIBELT pienkuljettimet

  Kuvan Libelt 600 -kuljettimissa on lisävarusteluna syöttösuppilo ja tukijalat. Muitakin lisävarusteita, kuten siirtopyörät saatavilla.