• +358 50 456 8157
  • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
  • Kuljettimet

    Valikoimassamme on kuljettimia moniin eri käyttötarkoituksiin. Saat meiltä esimerkiksi tela-alustaisia kasakuljettimia, radiaalikuljettimia ja teleskooppikuljettimia. Siirrettävistä tela-alustaisista kuljettimista löydät ratkaisut esimerkiksi murskaus- ja seulontatyömaille.

    Myös lastaus- ja purkukuljettimien valikoimassa on paljon valinnan varaa. Lastauskuljettimet sopivat muun muassa murskaus- ja seulontalaitoksiin sekä rautatievaunujen ja laivojen lastaukseen. Purkukuljettimia käytetään esimerkiksi satamissa ja teollisuudessa. Valikoimassamme ovat esimerkiksi Telestackin mobiilit lastaus- ja purkukuljettimet. Tarjoamme myös linkkikuljettimia, jotka siirtävät materiaaleja pidempiä matkoja tehokkaasti ja luontoystävällisesti. Linkkikuljettimistamme löydät eripituisia ratkaisuja erilaisiin kohteisiin.

    Tuomme maahan Coveya Easikit -moduulikuljettimia, jotka toimitetaan lavoille pakattuina. Näin toimitusaika on nopea ja kuljetuskustannukset edulliset. Moduulikuljettimet räätälöidään asiakaskohtaisesti. Valikoimissamme on myös valovirtakäyttöiset Lissmacin pienkuljettimet, jotka ovat helposti siirrettäviä, sopivat myös ahtaisiin tiloihin ja lisäävät esimerkiksi rakennustyömaan tehokkuutta.

    Katso myös varastossa olevat kuljettimet.