Total voiteluaineiden edustus Vimelcolle!

image-5608

TotalEnergies on yksi maailman johtavista energia-alan yhtiöistä. Se tuottaa ja markkinoi polttoaineita, maakaasua, sähköä sekä voiteluaineita. TotalEnergies on sitoutunut parempaan energiaan, joka on edullisempaa, luotettavampaa, puhtaampaa ja mahdollisimman monen saatavilla.

TotalEnergies toimittaa voiteluaineet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Vimelco keskittyy ajoneuvojen ja työkoneiden sekä teollisuuden voiteluaineisiin ja -rasvoihin. Meiltä saat nopeasti kaikkiin koneisiisi valmistajan suosituksen mukaiset öljyt sekä moottorille, vaihteistolle että hydrauliikalle.

Tiedämme kuinka tärkeää kaikkien ajoneuvojen ja koneiden toiminta on yritykselle – kuorma-autoista busseihin ja erilaisiin työkoneisiin. Ajoneuvojen ja työkoneiden käyttötapa vaikuttaa moottoriöljyn valintaan: kaukokuljetuksessa käytettävälle rekalle sopii pidempi huoltoväli ja kaupunkibussien tai paikallisilla työmailla käytettävien ajoneuvojen/koneiden on kestettävä lukuisia kuormittavia käynnistyksiä ja pysäytyksiä. Käytettävällä moottoriöljyllä on siis suuri merkitys ajoneuvojen toiminnassa.

TotalEnergies -tuotevalikoima on kehitetty vastaamaan laitevalmistajien vaatimuksiin ja soveltumaan erilaisiin ajotapoihin. Modernit moottoriöljymme ovat laadukkaita ja kulutuksenkestäviä voiteluaineita, jotka suojelevat sekä moottoria että ympäristöä. Laajan moottoriöljy- ja voiteluaineosaamisemme ansiosta voimme optimoida yrityksesi voiteluaineiden käytön ja suositella ajoneuvoihin sopivia moottori-, hydrauliikka- sekä vaihteistoöljyjä.

Vimelcon voiteluaineista vastaavalla myyjällä Reijo Autiolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus voiteluaineista sekä ajoneuvojen että teollisuuden parissa.

Tervetuloa tutustumaan Totalin tuotteisiin ja tapaamaan Reijoa sekä muita vimelcolaisia Vimelcon Avoimet Ovet -tapahtumaan 31.8.23 – 2.9.23.  Maxpo -messujen aikaan.  Osoitte on Kerkkolankatu 30, Hyvinkää! 

Lisätietoja Reijo Autio 045 7885 0469

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.