Vimelco Oy:n maahantuomat Powerscreen® Warrior -sarjan mobiiliseulat ovat järeärakenteisia suuren kapasiteetin suorasyöttöseuloja. Niitä käytetään monipuolisissa sovelluksissa ja usein vaikeasti seulottavien materiaalien seulontaan. Warriorin pitkä isku ja suuri G-voima takaavat verkon puhdistumisen tarttuvillakin materiaaleilla. Warrioreilla seulotaan tyypillisesti kierrätysmateriaaleja, pilaantuneita maa-aineksia, multaa, kompostia sekä tietysti tavallisia kivi- ja maa-aineksia.

Vimelcolle varastoon tuleva ja Maxpon aikaan Avoimilla ovilla 5-7.9.19 näytillä oleva Warrior 1800 on seulasarjan keskiluokkaa ja sillä voidaan seuloa 2:een tai 3:een eri jakeeseen. Se on suunniteltu suurille ja keskisuurille käyttäjille joille suuri kapasiteetti ja suorituskyky ovat erityisen tärkeitä.  Se painaa 29 000 kg ja kapasiteetti on materiaalista riippuen jopa 600 t/h. Seulakorissa on säädettävä 14 -18 asteen seulakulma ja seulakorin koko on 4,88m x 1,5m. Syöttökaukalon laidat ovat hydraulisesti säädettävät.

Warrior 1800 voidaan varustaa lähes kaikilla markkinoilla olevilla verkoilla tai muilla ratkaisuilla. Esim. puikkotasot, reikälevyt tai näiden yhdistelmät, kumiverkot, tavalliset kudotut lankaverkot tai jopa pianolankaverkot. Verkkojen vaihto koneeseen on erittäin helppoa.

Muita lisävarusteita mm. Dual Power, pölynsidonta, teleskooppisesti säätyvä sivukuljetin, lamellisyötin.

Lisätietoja Mika Lampinen 050 456 8142 tai Vesa Liimatta 050 456 8144