Uutta Powerscreen Warrior -seulontavoimaa Länsi-Lappiin!

image-5409

Veljekset Vanha Oy on perustettu vuonna 2001. Se on osakeyhtiö jonka kotipaikka on Pello ja alkuperäinen toimiala oli metsäpalvelut. Yhtiön siirtyessä vuoden 2019 alussa pelkästään Tommi Vanhan omistukseen, oli päätoimialaksi jo vaihtunut maa-ainesten käsittely omalla soranottopaikalla.
Yhtiön toimialan vaihtuessa toimitusjohtaja Tommi Vanha hankki aikaisemmin hankittujen Caterpillar 926 pyöräkuormaajan ja Powerscreen® Mark 2 seulan avuksi Lokomo C 63 Citytrack leukamurskaimen. Pian kuitenkin tuli selväksi, että on tarpeellista hankkia tehokkaampi ja helpommin siirrettävä kaksitasoinen seula.
Seulaksi Vimelco Oy:n kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen valikoitui varsin nopeasti Powerscreen® Warrior 600 -suorasyöttöseula. Yksi valintakriteereistä oli laitteen monipuolisuus ja seulontatehokkuus. Laitteessa on voimanlähteenä luotettava Deutz D2011 L041 – 4-sylinterinen dieselmoottori. Laitteen käyttöönotto on nopeaa ja käyttäminen helppoa. Powerscreen laatuun voi luottaa tässäkin tapauksessa.

Lisätietoja Sisko Koskinen 040 756 0490

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.