Uutta Powerscreen-seulontavoimaa Warrior 1200:lla

image-5694

Warrior 1200 on uusin Powerscreenin  suorasyöttömalli, ja ensimmäinen kone on jo saapunut Suomeenkin. Tämä erittäin kompakti kone on varsin pieni mitoiltaan mutta jättiläinen tehoiltaan. Kone painaa noin 17t ja kuljetusleveys on ainoastaan 2,3 m,  -korkeus 2,6 m ja kuljetuspituus 11,0 m, joten se käy helposti lähes kaikkien lavettien kyytiin.

Vaikka Warrior 1200 on kehitetty helposti siirrettäväksi ja helposti työ-/kuljetuskuntoon laitettavaksi, ei ole kuitenkaan unohdettu Warrior-seulojen perusajatusta eli järeyttä oikeissa paikoissa. Tässäkin Warriorissa syötin on valmistettu kulutuslevystä ja sen tilavuus on 5m³. Seulakorin ylätaso on yhtä pitkä kuin suuremmassa Warrior 1400X:ssä, se on ainoastaan hiukan kapeampi.  Seulan isku on 9,5 mm mutta merkittävää on se että kierrosluku on 1040 rpm, jolla saavutetaan aggressiivinen 6G:n kiihtyvyys, joka kuvastaa seulan todellista tehoa ja on luokassaan ainutlaatuinen. Suorasyöttöseuloissa monesti tehoa rajoittaa myöskin hienoaineskuljettimen teho. Warrior 1200:ssa hienoaineskuljettimen leveys on 800 mm ja sitä pyörittää 400cc hydraulinen moottori, eli tehoa riittää myös siellä.

Voimanlähteenä on nykyaikainen ja taloudellinen Deutz TD2.9 L04 -dieselmoottori, jonka jatkeena on valurautarunkoinen hydrauliikkapumppu. Tämän jälkeen hydrauliikkavirtaus menee tavallisille käsikäyttöisille venttiileille, joilla koneen toimintoja ohjataan. Toki kone voidaan varustaa erilaisilla radio-ohjaus järjestelmilläkin. Teloja ohjataan vakiona kaapelin perässä olevalla kauko-ohjaimella ja teloille on kaksi ajonopeutta.

Lisävarustelista on laaja, joten kone pystytään varustamaan erikoisiinkin sovelluksiin kätevästi. Esimerkkeinä optioista mainittakoon erilaiset seulatasoratkaisut kuten välppä-, sormi- tai reikälevytasot. Koneeseen on tarjolla myös Powerscreen Pulse -telematiikkajärjestelmä, jolla koneen toimintaa ja sijaintia voi seurata mobiilisti. Myös lisähydrauliikkoja sekä keskuspainevoitelu löytyy valikoimasta.

Tervetuloa tutustumaan uutuusmalliin Vimelcolle!

LUE LISÄÄ

Lisätietoja Mika Lampinen 050 4568 142

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.