Viime aikoina kaikilla laitevalmistajilla on ollut merkittäviä haasteita raaka-aineiden, komponenttien sekä energian saatavuudessa sekä kyseisten asioiden hinnoittelussa. Myös Powerscreen on kamppaillut samojen asioiden kanssa, mutta nyt on nähtävissä valoa tunnelin päässä ja ensimmäinen Titan on saapunut Suomeen.

Suomen ensimmäinen uusi Titan-suorasyöttöseula on mallisarjan pienin eli Titan 600, joka on itse asiassa sama kone kuin entinen Warrior 600 eli syötettävän materiaalin maksimikoko on 300 mm kuitenkaan seulontatehosta tinkimättä. Niin tämä kuin suuremmatkin Titan mallit toimitetaan aina hihnasyöttimillä varustettuina. Pieni koko ei tässä kohtaa korreloi seulontatehon kanssa sillä kapasiteettia on luvattu jopa 280 t/h ja kokemukset ovat hämmästyttäneet poikkeuksetta positiivisesti. Pienien ulkomittojen ansiosta Titan 600 toimitetaan tehtaalta 40 jalan high cube -merikontissa kokonaisena ja Suomen sisäiset siirrot onnistuvat jopa vaihtolava-autolla.

Powerscreen Titan 600 -täryseula

Koneen tekniikka on pääpiirteittäin samaa kuin suuremmissakin Powerscreen seuloissa, eli yksinkertaista ja luotettavaa. Moottori on toki nykymääräysten mukainen eli Stage V -luokan täyttävä Deutz TD 2.9, teholtaan 45 kW, joten päästötaso saavutetaan ilman AdBlue-järjestelmää. Mielenkiintoinen tekninen yksityiskohta on, että ylitekuljetin voidaan hydraulisesti siirtää siten, että seulottava materiaali voidaan jakaa joko kahteen tai kolmeen fraktioon. Seulakori on rakennettu erittäin agressiiviseksi: 9,5 mm iskunpituudella saavutetaan yli 5 g kiihtyvyys seulaan, joten verkko pysyy auki vaikeillakin materiaaleilla.

Titan 600 on luonnollinen valinta kohteisiin, joissa tilojen ahtaus asettaa rajoitteita koneen koolle. Tehojen puolesta se toki sopii vaikka murskauslaitoksille sepelin putsaukseen.  Myös mullan seulonnassa kone on osoittanut kykynsä positiivisesti ja näin ollen se onkin erittäin monipuolinen sekä taloudellinen kone urakoitsijoille yhtiön koosta riippumatta.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Titaniin Vimelcolle tai kiireiden vaivatessa ottakaa yhteyttä myyjiimme, niin laitetaan tarkempaa teknistä tietoutta tulemaan teille sopivassa muodossa!

Lisätietoja Mikalta, 050 456 8142