Uusi Titan 600 -täryseula

image-5159

Suomen ensimmäinen uusi Titan-suorasyöttöseula oli mallisarjan pienin eli Titan 600, joka on itse asiassa sama kone moottoria lukuun ottamatta kuin entinen Warrior 600. Syötettävän materiaalin maksimikoko on 300 mm kuitenkaan seulontatehosta tinkimättä. Niin tämä kuin suuremmatkin Titan mallit toimitetaan aina hihnasyöttimillä varustettuina. Pieni koko ei tässä kohtaa korreloi seulontatehon kanssa sillä kapasiteettia on luvattu jopa 280 t/h ja kokemukset ovat hämmästyttäneet poikkeuksetta positiivisesti. Pienien ulkomittojen ansiosta Titan 600 toimitetaan tehtaalta 40 jalan high cube -merikontissa kokonaisena ja Suomen sisäiset siirrot onnistuvat jopa vaihtolava-autolla.

Koneen tekniikka on pääpiirteittäin samaa kuin suuremmissakin Powerscreen seuloissa, eli yksinkertaista ja luotettavaa. Moottori on toki nykymääräysten mukainen eli Stage V -luokan täyttävä Deutz TD 2.9, teholtaan 45 kW, joten päästötaso saavutetaan ilman AdBlue-järjestelmää. Mielenkiintoinen tekninen yksityiskohta on, että ylitekuljetin voidaan hydraulisesti siirtää siten, että seulottava materiaali voidaan jakaa joko kahteen tai kolmeen fraktioon. Seulakori on rakennettu erittäin aggressiiviseksi: 9,5 mm iskunpituudella saavutetaan yli 5 g kiihtyvyys seulaan, joten verkko pysyy auki vaikeillakin materiaaleilla.

Titan 600 on luonnollinen valinta kohteisiin, joissa tilojen ahtaus asettaa rajoitteita koneen koolle. Tehojen puolesta se toki sopii vaikka murskauslaitoksille sepelin putsaukseen.  Myös mullan seulonnassa kone on osoittanut kykynsä positiivisesti ja näin ollen se onkin erittäin monipuolinen sekä taloudellinen kone urakoitsijoille yhtiön koosta riippumatta.

Varastoomme on saapunut nyt myös isoveli Titan 2300, joten Tervetuloa tutustumaan uuteen Titaniin Vimelcolle tai kiireiden vaivatessa ottakaa yhteyttä myyjiimme, niin laitetaan tarkempaa teknistä tietoutta tulemaan teille sopivassa muodossa!

Lisätietoja Mikalta 050 456 8142 tai Siskolta 040 756 0490

 

 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirjeemme

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.