• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • Ulster Shredders

  Lisätiedot

  Rahikainen Lauri
  050 456 8143

  Salonen Sisko
  040 756 0490

  Pohjoisirlantilainen Ulster Shredders Ltd valmistaa murskaimia yli 50 vuoden kokemuksella ja Vimelco edustaa niitä Suomessa yli 25 vuoden kokemuksella.

  Ulster on erikoistunut kaksitelaisiin, hidaskäyntisiin leikkaaviin murskaimiin. Se on tuotekehittänyt useita murskainkokoja sekä paljon erilaisia teräkiekko- ja syötinmalleja. Oikein valittu Ulster-murskain on sopivin valinta erittäin monenlaiseen tarpeeseen.

  Ulster Shredders -murskaimet

  Ulster-murskaimia on yli 20-tonnisesta U-200-mallista miltei pöytälaatikkokokoiseen, 4 kilowatin U-5-malliin. Pieninkään murskain ei ole mikään toimistosilppuri, vaan murskain on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa pitkäikäinen ja luotettava investointi. Ulster on hyvä ratkaisu, jos materiaalivirrat eivät ole suuren suuria mutta murskaukselta vaaditaan kuitenkin teollista laatua ja toimintavarmuutta.

  Ulster Shreddersin leikkaava murskaus tekee huippujälkeä esimerkiksi muovista, pakkauksista, pienmetallista, elektroniikkaromusta, kankaista, renkaista, luottamuksellisista dokumenteista ja IBC-konteista; vanerilevyjä ’Ulsteri’ syö kuin paperia. Suomessa murskainta on sovellettu menestyksekkäästi myös biojätteen esimurskauksessa: Leikkaava murskaus ei puurouta tuotetta vaan jättää muoviroskat helposti poisseulottavaksi paloiksi. Kotimarkkinallaan murskainten merkittävä käyttökohde ovat erilaiset datalaitteet, jotka on luottamuksellisten tietojen takia palasteltava sopivaan kokoon.

  U-45

  Suomen myydyin Ulster-malli on U-45, jossa on 2×15kW sähkömoottorit ja jota valmistetaan myös lyhennetyllä ja pidennetyllä murskainkidalla. Ulkohalkaisijaltaan Ø260mm teräkiekot valitaan tarpeen mukaan, niin teräleveyden (11-48mm) kuin teräkiekon koukkujen määrän osalta. Joillekin materiaaleille voidaan käyttää myös rosteja eli seulakoreja murskaintelojen alla.

  Ulster U-45LB IBC-konteille

  Ulster Shredders U-45 LB (Long Bed, pidennetty murskainkita)

  Ulster Shredders murskain
  Ulster Shredders muovimurskaimena

  Ulster Shredders -murskaimen kitaa