• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • ADuro G – hienomurskaimet (UG-granulaattorit)

  Andritz MeWan UG-yleisgranulaattori on nyt ADuro G. Se on tarkoitettu monenlaisten jätejakeiden hienomurskaukseen. Käyttökohteita ovat mm.  SER, kaapeliromu, alumiiniprofiilit, tekstiilit, renkaat, muovit, paperiteollisuuden jätemateriaalit, kierrätyspolttoaine ym.

  Haluttu palakoko voidaan valita seulakorien mukaan väliltä 8–120mm. Myös murskausterien väli on säädettävä, joten tuotettu murske on hyvin tasajakoista. Tasaisesti käy myös jämäkkä murskaustela – se on umpiterästä. Granulattorin telan kulutuskestävät teräpalat voidaan käyttää neljästi niiden asentoa vaihtamalla.

  Granulaattorimallit on nimetty roottorin pituuden mukaan, G 1000, G 1600 ja G 2000, jossa numero kertoo roottorin pituuden. Mallin lopussa oleva kirjain kertoo roottorityypin: Roottorin tehdään kahdella eri halkaisijalla ja eri teräkorkeuksilla, jotta se sopii parhaalla tavalla asiakkaamme käsittelemälle materiaalille. Moottoriteho on mallista riippuen 90 – 315 kW.

  ADuro G -hienomurskalla/granulaattorilla saadaan tasakokoinen ja korkealaatuinen lopputuote. Sillä on kova suorituskyky myös haastaville materiaaleille, vankka ja luotettava roottori, energiatehokas kone ja se on helppo huoltaa.

  Andritz MeWa ADuro G 1600 murskain

  ADuro G 1600

  ADuro G:n heiluripuristin takaa tehokkaan kapasiteetin.

  ADuro G:n hienomurskaamia materiaaleja.