• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • CityEquip-tuuliseula

  AirMaster Neo -rumputuuliseula

  Oli kyseessä arvon lisääminen, laadun parantaminen tai tiukentuvien lakien asettamien vaatimusten täyttäminen, mobiilin tuuliseulonnan on vallannut koukkulava-alustalla liikuteltava AirMaster Neo tai tela-alustainen AirCrawler. AirMaster Neo soveltuu myös kiinteään linjastoon.

  Huippuluokan erottelukyky – patentoitu Westerian rumpu-ilmaerotin lukemattomilla säätömahdollisuuksilla on täysin vailla vertaistaan. Mitkä tahansa materiaalit, joiden painoero on riittävä, saadaan tehokkaasti eroon toisistaan.

  Alhaiset päästöt – Hyvin suunniteltu kevyen jakeen laskeutumiskammio ilman sisäisellä kierrätyksellä vähentää huomattavasti pölyämistä. Kuitenkin, kuten kaikessa tuulierottelussa, paras toimintatapa on seuloa hienoaines pois ennen tuuliseulontaa.

  Maksimaalinen liikuteltavuus – AirMaster Neossa kuljettimet ovat valmiiksi paikallaan, painavan jakeen kasakuljetin taittuu kuljetusasentoon. Laitteen korkeutta voi säätää hydraulisesti (lisävaruste). AirCrawlerissa korkeussäätö on vakiona, kuljetin nostetaan kuljetustilassa koneen päälle.

  Käyttövoima – AirMaster Neo saa käyttövoimansa ulkopuolisesta sähköverkosta tai omalta generaattoriltaan.

  Maksimaalinen sovellettavuus – AirCrawlerin kuljettimen voi asentaa kummalle sivulle tahansa.

  Laitteiden ominaisuuksia:

  AirCrawler, jossa kasakuljetin asennettu kevytjakeelle

  AirMaster Neo -rumputuuliseula

  AirMaster, jossa kasakuljetin asennettu raskasjakeelle

  AirCrawler 1200 / 1600

  Tela-alustainen helposti liikuteltava tuulierotin, kaksi eri kokoista mallia asiakkaan tarpeen mukaan. Kiihdytyskuljettimen ja erottelurummun leveys joko 1200 mm tai 1600 mm. Optiona mm. raskaan materiaalin kuljetin.

  Peruslaitteen paino: 8.500 kg.

  AirMaster Neo UUTUUS

  Tuulierotin uudella ajattelutavalla, joko kiinteänä tai koukkulava-alustalla. Laitteen säädöt voidaan optimoida tehtaalla valmiiksi ennen toimitusta kun lähetetään materiaalinäyte ja kerrotaan kapasitettitarve etukäteen. Syöttökuljettimen ja erottelurummun leveys 1500 mm. Optiona mm. kevytjakeen kasakuljetin ja AirLift -lisäerotin kevyimmän jakeen poistoon kevytjakeesta.

   

  AirMaster Neo on paranneltu malli edeltäjistään. Erotteluprosessi on edelleen sama, parhaaksi todettu. AirMaster Neo on suunniteltu helpommin käytettäväksi, syöttökorkeus on matalampi ja varustelu perustuu asiakkaan tarpeisiin. Pohjana on yksi peruskone, jota muokataan moduleilla asiakkaan käyttökohteen ja erottelutarpeen mukaan.

  CityEquip AirMaster Neo -rumputuuliseula