• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • TOPTURN X -aumankääntäjät

  Komptechin TOPTURN-aumankääntäjät tarjoavat käyttäjälleen Euroopan korkealuokkaisinta tekniikkaa ja työmukavuutta.

  Tehokas aumankääntäjä nopeuttaa kompostoitumisprosessia ja parantaa tuotteen laatua merkittävästi. Lisäksi lisääntynyt hapen saanti nostaa kompostin pH:ta mikä vähentää hajuhaittoja.

  Topturn X

  Komptech Topturn X edustaa kaikkein kehittyneintä kääntötekniikkaa. Kuljetusta varten hytti taittuu alas kääntötunnelin sisään. Kallistettavan rungon takia kone on myös helppo ajaa sivusta lavetin päälle, se sopii siis myös urakkakäyttöön. Telan taakse voidaan asentaa kaavari, jolloin varmistuu auman sekoittuminen aivan maanpintaa myöten.

  Lippulaivamallit Topturn X63 ja X55 tarjoavat tehokkaan sekoituksen isoille aumoille yli 4000m³/h kapasiteetilla. Kaupan päälle saa myös ulkonäköä: Topturn X on palkittu teollisen muotoilun ”oscarilla”, Red Dot Awardilla. Uusin malli Topturn X4500 on pienempien volyymien ketterä kone, luotettavuudesta ja jämäkkyydestä tinkimättä.

  Kuvan Topturn X60 -aumankääntäjän on korvannut X63-malli, jossa pääsyä koneen kyljillä oleviin moottori- ja sähkötiloihin on huomattavasti parannettu.

  Suoraviivaisemmasta suunnittelusta huolimatta X4500:ssa on Topturn X:n
  hyvät ominaisuudet, kuten helppo pääsy huoltokohteisiin.

  Komptech TOPTURN X63 -aumankääntäjä