• +358 50 456 8157
 • etunimi.sukunimi@vimelco.fi
 • TOPTURN X -aumankääntäjät

  Komptechin TOPTURN-aumankääntäjät tarjoavat käyttäjälleen Euroopan korkealuokkaisinta tekniikkaa ja työmukavuutta.

  Tehokas aumankääntäjä nopeuttaa kompostoitumisprosessia ja parantaa tuotteen laatua merkittävästi. Aumankääntäjän tasainen kääntö pitää kompostoidun tuotteen tasalaatuisena ja loppuasiakkaat tyytyväisenä.  Lisäksi lisääntynyt hapen saanti nostaa kompostin pH:ta mikä vähentää hajuhaittoja.

  Topturn X

  Komptech Topturn X edustaa kaikkein kehittyneintä kääntötekniikkaa. Kuljetusta varten hytti taittuu alas kääntötunnelin sisään. Kuljettajan ei siis tarvitse kiipeillä edestakaisin. Kallistettavan rungon takia kone on myös helppo ajaa sivusta lavetin päälle, se sopii hyvin myös urakkakäyttöön. Telan taakse voidaan asentaa kaavari, jolloin varmistuu auman sekoittuminen aivan maanpintaa myöten.

  Topturn X63 tarjoaa tehokkaan sekoituksen isoille aumoille 4500m³/h kapasiteetilla. Kaupan päälle saa myös ulkonäköä: Topturn X on palkittu teollisen muotoilun ”oscarilla”, Red Dot Awardilla.

  Uusin malli Topturn X6000 on Komptechin suurin aumankääntäjä. Se on kehitetty jo markkinoilla olleiden  X4500:n ja  X5000:n pohjalta. X6000:n kapasiteetti on jopa 5000 m3/h ja aumakorkeus 2,6m. Pienin X4500 on 4,5metrin aumanleveydellään hyvin ketterä kone, luotettavuudesta ja jämäkkyydestä tinkimättä.

  Komptechin Topturn X63 ja X4500 -X6000 -sarjan aumankääntäjissä on kiinnitetty erityistä huomiota huollon helppouteen ja työskentelymukavuuteen. Ohjausnäyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Kuljettajan työergonomia on otettu huomioon, mm. ilmastoitu, pölytiivis, tilava hytti ja ilmajousitettu istuin vakiona. Hissihytti ja aktiivihiilillä varustettu ilmastointi optiona. Sivun suojakannet taittuvat tilavaksi, turvalliseksi huoltotasoksi ja taitettavat huoltotikkaat helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä. Saatavilla joko tela- tai pyöräalustaisena.

  Suoraviivaisemmasta suunnittelusta huolimatta X4500:ssa on Topturn X:n
  hyvät ominaisuudet, kuten helppo pääsy huoltokohteisiin.

  Topturn X6000:n kääntöleveys on 6 metriä.

  Komptech TOPTURN X63 -aumankääntäjä.